Categorii

Newsletter

Caută

Soluţie bio de curăţat baia şi obiectele sanitare

Soluţie bio de curăţat baia şi obiectele sanitare

Îndepărtează depunerile uşoare de calcar şi de piatră din baie şi bucătărie. Curăţă depunerile de pe suprafeţele lavabile în condiţii de siguranţă. Are uşor efect dezinfectant.

Detalii


18,00 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Îndepărtează depunerile uşoare de calcar şi de piatră din baie şi bucătărie. Curăţă depunerile de pe suprafeţele lavabile în condiţii de siguranţă. Are uşor efect dezinfectant.

Ingrediente: Acid citric, alcool vegetal (etanol), surfactanţi din zaharuri, apă vitalizată.
UTILIZARE/DOZAJ

Îndepărtează depunerile din locurile greu accesibile curăţând în acelaşi timp accesoriile, oţelul inoxidabil, gresia şi faianţa din baie şi bucătarie. Soluţia poate fi folosită oriunde este nevoie de îndepartarea depunerilor uşoare de calcar şi a murdăriei grase în acelaşi timp.
Pulverizaţi SOLUŢIA pe suprafeţe şi lăsaţi puţin timp să acţioneze în funcţie de depuneri, apoi stergeţi şi clătiţi cu apă curată.
Recomandăm utilizarea cu moderaţie, soluţia este concentrată. Nu lasă urme toxice.

Nota: Nu este potrivit pentru suprafeţele care contine oxid de calciu cum ar fi marmura, alabastrul, pardoseli de terrazzo, piatră artificială, beton etc.

 

 

  DECLARATIE CONFORMITATE PRODUS:

Alcool vegetal (etanol) 5 - 15%
Acid citric 5 - 15 %
Surfactanţi din zaharuri 1 - 5%
Apă vitalizată până la 100%


ORIGINEA ŞI PROPRIETĂŢILE INGREDIENTELOR:
ALCOOLUL VEGETAL (etanolul) este obţinut prin fermentarea amidonului vegetal. SURFACTANŢII DIN ZAHARURI sunt fabricaţi din amidon vegetal şi ulei de cocos. ETANOLUL şi SURFACTANŢII DIN ZAHARURI dizolvă murdăria şi permit apei să se scurgă. ACIDUL CITRIC de calitate alimentară, dizolvă depozitele de calcar.


DATE TEHNICE:
Densitate: (20C), aprox. 1.02 g/cm
Valoare pH: (20C) ( 5 g/l H2O ) aprox. 4 -5
Inflamabil: Conţine alcool vegetal (etanol)


A nu se lăsa la îndemana copiilor. Nu inhalaţi aerosolul. Daca este înghiţit, cereţi imediat sfatul medicului şi arătaţi ambalajul sau eticheta. Folosiţi în încăperi ventilate.


AMBALARE:

Flacon/cutie: PE
Etichete / capac: PE/PP
Carton exterior: Material reciclabil > 70 %

Ecologie

BIODEGRADABILITATE:
ETANOLUL există în mici cantităţi şi în natură. Este 100% biodegradabil şi se descompune în dioxid de carbon şi apă dacă ajunge în apa menajeră. În procesul de fabricaţie al SURFACTANŢILOR DIN ZAHARURI, substanţele componente ale zahărului şi grăsimii sunt conectate în aşa fel încât structura lor moleculară rămâne aceeaşi. Prin urmare este relativ uşor pentru microorganisme să descompună complet aceşti surfactanţi. ACIDUL CITRIC este un component al metabolismelor vegetale, animale şi umane şi este prin urmare va fi descompus rapid şi complet în dioxid de carbon şi apă de microorganisme.
SURFACTANŢII DIN ZAHARURI sunt consideraţi de OECD uşor biodegradabili.

 

Cantitate: 500 ml
Fabricat în Germania


Scris de cătreTextul recenziei
2011-10-31 Gabriel cristian ....Intradevar era foarte bun. Pacat ca nu il mai aduceti.
2011-03-23 Resp. ....@Cristina Valentina,
Din păcate am fost nevoiți să-l scoatem din ofertă întrucât ar fi trebuit autorizat special în parte ca orice alte biocide (periculoase gen domestos) în pofida faptului că este un produs cu acte în regulă la producător și este comercializat în toată Europa. La noi ca la nimeni..., și autorizarea ar costa peste 10.000 euro.
2011-03-23 Cristina valentina ....Buna ziua,
Am luat anul trecut de la dvs, un dezinfectant Sonett (Surface Disinfectant), care vad ca nu-l mai aveti. Imi puteti spune daca il mai aduce-ti? Era extraordinar de bun. Va multumesc!!!

Doar utilizatorii înregistrați pot adăuga recenzii

 

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută