Categorii

Newsletter

Caută

Ravensara ulei esenţial pur (ravensara aromatica) 10 ml

Ravensara ulei esenţial pur (ravensara aromatica) 10 ml

Uleiul esenţial de ravensara este veritabil antiviral, antiinfecţios, antifungic. Potrivit pentru piele suprainfectată, herpes, micoze, arsuri uşoare, probleme respiratorii, circulatorii, dezinfectarea aerului.

Detalii

Preț redus!
10,26 lei

10,80 lei

(preţ redus cu 5 %)

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Inapoi
Inainte

Ravensara ulei esenţial pur (ravensara aromatica) 10 ml

Ravensara este un arbore înalt de până la 20 metri înălţime, cu scoarţa roşcată şi frunzele eliptice puternic aromate, cu flori minuscule verzi.

Nativ în Madagascar unde arborigenii foloseau extractul din frunze pentru prepararea de “ulei care vindecă” este folosit de generaţii ca tonic, antiviral, antiinfecţios, dezinfectant şi pentru probleme respiratorii, similar cum australienii consideră uleiul de tea tree un ulei vindecător nativ în zona lor.

Uleiul esenţial este folosit azi pentru probleme respiratorii, răni uşoare, herpes, oboseală musculară, frigiditate, dureri de cap, greaţă, tensiune nervoasă, răceli, tuse, arsuri uşoare, dezinfectarea aerului din încăperi.

Atenţie! A nu se confunda cu uleiul de RAVINTSARA (cinnamomum camphora) care este un cu totul alt ulei ce are proprietăţi diferite.

PROPRIETĂŢI:

  • puternic antiviral
  • puternic antiifecţios
  • circulator
  • antistres
  • analgezic
  • antifungic
  • tonic nervos şi muscular
  • imunostimulant
  • expectorant
  • detensionant
  • respirator

RECOMANDĂRI:

  • gripă şi infecţii virale
  • infecţii cutanate
  • acnee, herpes
  • infecţii cutanate uşoare
  • oboseală, stres, nervozitate
  • oboseală musculară
  • curăţarea aerului din încăperi (în special unde sunt persoane bolnave)

Utilizare in cosmetică

§  dozaj uzual recomandat în compoziţii cosmetice 0,5-2%

§  încorporarea în compoziţii cosmetice destinate tenului gras, acneic, suprainfectat

§  preparate pentru pielea afectată de diverse infecţii, micoze, răni uşoare

§  aplicaţii locale pe herpes

§  unguente locale uleioase în bază de ulei vegetal

§  creme sau ulei de masaj pentru probleme circulatorii, tensiuni musculare

Utilizare in aromaterapie

§  ca ulei de masaj diluat în ulei vegetal în stări de stres, nervozitate, tensiuni fizice şi psihice

§  sub formă de inhalaţii 3 – 5 picături într-un bol de apă fiartă

§  5 - 10 picături în apa de baie

§  în candelă sau vaporizator pentru curăţarea şi împrospătarea aerului

Păstrare: închis etanș, în loc uscat și răcăros, ferit de lumină

Date de siguranţă:

§  ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare

§  compuși naturali care pot prezenta risc de alergie: limonene, linalool (în conformitate cu Amendamentul nr. 7 al Directivei Europene privind produsele cosmetice/CE 15/2003)

§  detalii despre utilizarea în siguranţă a uleiurilor esenţiale

§  a se evita contactul cu ochii

§  contraindicat în trimestrul I de sarcină

§  a nu se lăsa la îndemâna copiilor

§  uz extern

Cantitate: 10ml

Producator: Mayam

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

 

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută