Categorii

Newsletter

Caută

Antialergic - ALERGOCALM, 50 ml

Antialergic - ALERGOCALM, 50 ml

Extract hidro-glicero-alcoolic recomandat atat pentru desensibilizare cat si pentru diminuarea simptomelor in alergii alimentare, inhalatorii, de contact, alergodermie, urticarie, rinita alergica, conjunctivita alergica, astm bronsic, bronsita astmatiforma.

Detalii


11,00 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

ANTIALERGIC - ALERGOCALM, 50 ml
Îndepărtează simptomele alergiilor

ANTIALERGIC este o soluţie hidro-glicero-alcolică, obţinută din plante de leac, recomandată în terapia adjuvantă a alergiilor de etiologie diversă, realizată atât în scopul desensibilizării organismului faţă de substanţele alergizante, cât şi pentru eliminarea simptomelor ce apar în urma declanşării unei reacţii alergice.

Actiuni

PRINCIPALE:
antialergic, antiastmatic, antiinflamator, antipruriginos.

ALTE ACŢIUNI:

diuretic, depurativ, expectorant, antioxidant, relaxant.

Indicatii

Se utilizează ca adjuvant în: alergii de diverse etiologii (alimentare, inhalatorii, de contact), alergodermie, urticarie, rinită alergică, conjunctivită alergică, astm bronşic şi bronşită astmatiformă.

Contraindicatii

Tratamente care nu permit consumul de alcool, alergie la oricare dintre componentele produsului. Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.Mod de administrare:

Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii 7-14 ani: câte ½ linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, după sfatul medicului sau în funcţie de vârstă şi greutate.
Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului. 

 

Compozitie:

Plante în următoarele proporţii: trei- fraţi- pătaţi- flores (40%), coacăz-negru- muguri, mlădiţe (20%), lavandă- flores (20%), cătină- fructus (10%), lamâie- fructus (10%).
Excipienţi: apă, glicerină, alcool etilic 30% vol.

TREI- FRAŢI- PĂTAŢI
(Viola tricolor)

Trei fraţi pătaţi este o plantă utilizată în medicina tradiţională în tratarea alergiilor. În compoziţia sa au fost identificate substanţe bioactive cu acţiune antialergică şi antiastmatică: flavonozide (violantină, orientină, vitexină, izovitexină), antocianozide (violanină) şi saponozide triterpenice, care permit administrarea plantei ca adjuvant în alergii, rinite alergice, astm bronşic, bronşite astmatiforme şi alergodermii. Alte acțiuni : diuretic, depurativ, expectorant şi uşor laxativ.

MUGURI DE COACĂZ-NEGRU
(Ribes nigri gemmae)

Mugurii de coacăz negru prezintă organotropism (acţiune ţintită pe un anumit organ) asupra glandei corticosuprarenale, fapt care îi conferă proprietăţi antiinflamatorii, cortizonice, ce permit administrarea plantei ca adjuvant în: sindroame alergice acute şi cronice, rinite şi conjunctivite alergice, astm bronşic, bronşite alergice, urticarie şi dermatite alergice.

LAVANDĂ
(Lavandula angustifolia)

Cunoscută de cei mai mulţi dintre noi mai ales datorită parfumului foarte fin şi pătrunzător, lavanda face parte dintre plantele cu o îndelungată istorie în utilizarea terapeutică, fiind folosită din cele mai vechi timpuri datorită efectelor de calmare a durerii. Planta conţine un ulei esenţial (alcătuit din linalool, acetat de linalil, carvacrol, geraniol, camfen, Δ-caren şi limonen) cu acţiune antispastică, sedativă şi relaxantă, care permite administrarea lavandei ca adjuvant în bronhospasmul ce apare în cadrul reacţiilor alergice.

CĂTINĂ (Hippophae rhamnoides)

Cătina conţine o cantitate mare de vitamine (A, C, E) şi minerale (calciu, magneziu, seleniu), fiind un remediu cu acţiune antialergică şi antioxidantă.

LĂMÂIE (Citrus limonum)

Lămâia prezintă acţiune antipruriginoasă (contra mâncărimilor), constituind, de asemenea, o sursă de vitamina C. 

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută