Categorii

Newsletter

Caută

Ulei esențial de Frankincense (Tămâie) (boswellia carterii), 5 ml

Ulei esențial de Frankincense (Tămâie) (boswellia carterii), 5 ml

Estompează cicatricile, reduce inflamaţiile şi ajută la acnee, întinereşte pielea. Este un ulei mistic cu aplicaţii medicinale, cosmetice, aromatice şi spirituale.

Detalii


17,80 lei

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

 

Ulei esențial de Frankincense (Tămâie) (boswellia carterii), 5 ml - Mayam

Uleiul esenţial de tămâie, frankincense sau olibanum cum mai este cunoscut, este un ulei mistic cu aplicaţii medicinale, cosmetice, aromatice şi spirituale.

Estompează cicatricile, reduce inflamaţiile şi ajută la acnee, întinereşte pielea.

Ingrediente: boswellia carterii oil.

Boswellia carteri este un arbust cu frunze penate abundente şi flori albe sau roz pal. Când scoarţa arbustului este tăiată, copacul secretă o răşină pentru a-şi vindeca rana. Lichidul scurs se întăreşte la aer în câteva săptămâni.


Frankincense este cunoscut şi sub denumirea de tămâie sau olibanum. Multe răşini sunt denumite tămâie, însă cea originală este obţinută din arborele de Boswellia carteri.

Răşina extrasă era folosită încă din antichitate în ritualurile religioase pentru a aduce jertfă zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele.

Tămâia calmează mintea, încetinind şi aprofundând respiraţia, este excelent pentru a fi utilizat în meditaţie. Ajută pentru a calma anxietatea şi stările obsesive legate de trecut.

În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul în măşti de întinerire a pielii.

Conţine (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitor la produsele cosmetice 2003/15/CE): limonene, linalool.


Metoda de obţinere: prin distilarea în aburi din răşina copacului

Zona geografică de provenienţă: India/Somalia

Prezentare: lichid clar, culoare maronie

Nota parfumului: de bază

Descriere olfactivă: balsamică, dulce-picantă, aromă bogată cu note orientale

Componenţi principali: a-pinene, actanol, acetat linalool, octil, bornyl, incensyl, limonene, borneol, farnesol, myrcene

 

Proprietăţile uleiului de tămâie:

 ~  cicatrizant, estompează cicatrici mai vechi

 ~ regenerant şi revitalizant cutanat

 ~  antiinflamator uşor

  ~ stimulant al sistemului imunitar

  ~ antidepresiv

  ~ anticataral

  ~ calmează mintea

  ~ sporeşte starea meditativă

  ~ componentă parfumantă.

 

Recomandări în cosmetică și în aromaterapie:

   * acnee, furuncule, cicatrici

   *  potrivit pentru orice tip de piele, în special pentru tenul uscat , tenul matur, tern

    piele devitalizată, ridată, îmbătrânită prematur;

    * util pentru tractul respirator, curăţă plămânii şi ajută la dificultăţile respiratorii, astm, bronşită, laringită, sinuzită

    * eliberarea spaţiului de energii negative

   * anxietate, angoase, tensiuni, depresie postnatală

    * meditaţii, rugăciuni

 

Utilizare cosmetică:

    dozaj uzual recomandat în compoziţiile cosmetice: 0,5-2%

    creme dedicate tenului matur, devitalizat, îmbătrânit prematur

    creme, loţiuni, serumuri pentru tenurile uscate

    preparate pentru îngrijirea tenului acneic

    creme, loţiuni, unguente pentru cicatrici, răni minore

 

În aromaterapie

    pulverizare în încăperi pentru crearea unei atmosfere meditative, zen

    ca aromaterapie pentru persoanele afectate de angoase, spaime, lipsa de încredere, anxietate, oboseală cronică, lipsă de vitalitate, blocaje energetice

    ca ingredient în unguente toracice pentru îmbunătăţirea funcţiilor tractului respirator

    în vaporizatoare şi candele aroma degajată stimulează spiritualitatea, meditaţia şi rugăciunea

    diluat în bază uleioasă sub formă de masaj de-alungul coloanei vertebrale pentru liniştirea minţii

 

Păstrare:închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

 

Date de siguranţă:

    ca regulă generală se recomandă un test prealabil utilizării preparatelor ce conţin uleiuri esenţiale, în pliul cotului cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare, în special pentru uleiurile esenţiale încă neutilizate

    TEST: Diverse uleiuri esențiale pot provoca sensibilizare sau reacţii alergice la unele persoane. Atunci când se utilizează pentru prima dată un ulei esențial, este recomandată efectuarea unui test de 24 ore cu un plasture. Puneţi o cantitate mică de ulei esenţial diluat 1% în ulei vegetal pe piele în zona antebrațului (de unde se recoltează sânge pentru analize) şi aplicați un plasture. Aşteptaţi 24 de ore pentru a vedea dacă există vreo formă de reacţie neplăcută (roşeaţă, mâncărime)

    este recomandat cu moderaţie în alăptare şi sarcină - trimestrul II şi III

    nu lăsaţi la îndemâna copiilor

    uz extern!

Ingrediente: boswellia carterii oil.

Boswellia carteri este un arbust cu frunze penate abundente şi flori albe sau roz pal. Când scoarţa arbustului este tăiată, copacul secretă o răşină pentru a-şi vindeca rana. Lichidul scurs se întăreşte la aer în câteva săptămâni.
Frankincense este cunoscut şi sub denumirea de tămâie sau olibanum. Multe răşini sunt denumite tămâie, însă cea originală este obţinută din arborele de Boswellia carteri.

Răşina extrasă era folosită încă din antichitate în ritualurile religioase pentru a aduce jertfă zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele.

Tămâia calmează mintea, încetinind şi aprofundând respiraţia, este excelent pentru a fi utilizat în meditaţie. Ajută pentru a calma anxietatea şi stările obsesive legate de trecut. În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul în măşti de întinerire a pielii.

Conţine (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitor la produsele cosmetice 2003/15/CE): limonene, linalool

Metoda de obţinere: prin distilarea în aburi din răşina copacului

Zona geografică de provenienţă: India/Somalia

Prezentare: lichid clar, culoare maronie

Nota parfumului: de bază

Descriere olfactivă: balsamică, dulce-picantă, aromă bogată cu note orientale

Componenţi principali: a-pinene, actanol, acetat linalool, octil, bornyl, incensyl, limonene, borneol, farnesol, myrcene

Proprietăţi ulei de tămâie

  • cicatrizant, estompează cicatrici mai vechi
  • regenerant şi revitalizant cutanat
  • antiinflamator uşor
  • stimulant al sistemului imunitar
  • antidepresiv
  • anticataral
  • calmează mintea
  • sporeşte starea meditativă
  • componentă parfumantă

Recomandări în cosmetică și în aromaterapie

  • acnee, furuncule, cicatrici
  • potrivit pentru orice tip de piele, în special pentru tenul uscat
  • tenul matur, tern
  • piele devitalizată, ridată, îmbătrânită prematur
  • util pentru tractul respirator, curăţă plămânii şi ajută la dificultăţile respiratorii, astm, bronşită, laringită, sinuzită
  • eliberarea spaţiului de energii negative
  • anxietate, angoase, tensiuni, depresie postnatală
  • meditaţii, rugăciuni

Utilizare cosmetică

  • dozaj uzual recomandat în compoziţiile cosmetice: 0,5-2%
  • creme dedicate tenului matur, devitalizat, îmbătrânit prematur
  • creme, loţiuni, serumuri pentru tenurile uscate
  • preparate pentru îngrijirea tenului acneic
  • creme, loţiuni, unguente pentru cicatrici, răni minore

În aromaterapie

  • pulverizare în încăperi pentru crearea unei atmosfere meditative, zen
  • ca aromaterapie pentru persoanele afectate de angoase, spaime, lipsa de încredere, anxietate, oboseală cronică, lipsă de vitalitate, blocaje energetice
  • ca ingredient în unguente toracice pentru îmbunătăţirea funcţiilor tractului respirator
  • în vaporizatoare şi candele aroma degajată stimulează spiritualitatea, meditaţia şi rugăciunea
  • diluat în bază uleioasă sub formă de masaj de-alungul coloanei vertebrale pentru liniştirea minţii

Păstrare:

  • închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală se recomandă un test prealabil utilizării preparatelor ce conţin uleiuri esenţiale, în pliul cotului cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare, în special pentru uleiurile esenţiale încă neutilizate
  • TEST: Diverse uleiuri esențiale pot provoca sensibilizare sau reacţii alergice la unele persoane. Atunci când se utilizează pentru prima dată un ulei esențial, este recomandată efectuarea unui test de 24 ore cu un plasture. Puneţi o cantitate mică de ulei esenţial diluat 1% în ulei vegetal pe piele în zona antebrațului (de unde se recoltează sânge pentru analize) şi aplicați un plasture. Aşteptaţi 24 de ore pentru a vedea dacă există vreo formă de reacţie neplăcută (roşeaţă, mâncărime)
  • este recomandat cu moderaţie în alăptare şi sarcină - trimestrul II şi III
  • nu lăsaţi la îndemâna copiilor
  • uz extern!

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută