Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de Trandafiri, 50 ml

Ulei de Trandafiri, 50 ml

Obţinut din petale de trandafiri macerate în ulei de susan, este un ulei de frumuseţe, recomandat pentru îngrijirea tenului, masaje faciale sau ca ingredient în creme de faţă, cu proprietăţi regenerante, antirid, tonic cutanat.



Detalii


20,50 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 2 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 2 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,50 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Ulei de Trandafiri, 50 ml

Obţinut din petale de trandafiri macerate în ulei de susan, este un ulei de frumuseţe, recomandat pentru îngrijirea tenului, masaje faciale sau ca ingredient în creme de faţă, cu proprietăţi regenerante, antirid, tonic cutanat.

Ingrediente: sesamum indicum seed oil, rosa centifolia flower extract.

Rosa centifolia sau trandafirul cu o sută de petale ori "Rose de Mai", este foarte popular în special în Franţa ca materie primă din care se pot obţine o serie de ingrediente cosmetice: ulei esenţial, absolut, apă florală, macerat din petale.

 

Elementele liposolubile ale petalelor de trandafir care trec în uleiul de bază în timpul macerării au proprietăţi antirid, tonifiante şi regenerante.

 

Uleiul de susan - baza acestui macerat - este un ulei nutritiv, regenerant, catifelant şi este bine absorbit de piele, constituind o bază ideală pentru obţinerea acestui macerat nobil.

 

Metoda de obţinere: prin macerarea petalelor uscate de trandafir în ulei de susan

Zona geografică de provenienţă: India/Franţa

Prezentare: lichid uleios limpede, culoare gălbuie, miros vegetal crud cu o notă foarte uşoară de trandafiri (la fel ca şi uleiul de crin, nici acest ulei nu este unul parfumat).

Ambalat în flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil.

Specificaţii tehnice: densitate 0.92, indice de refracţie la 20°C 1.470, index acizi (mgKOH/g) 1.63, index peroxid (MeqO2/kg) 3.4

 

Proprietăţi - ulei de trandafiri:

    * antirid preventiv

    * antiage curativ

    * nutritiv

    * tonic cutanat, uşor fermizant

    * regenerant

    * catifelant

 

Recomandări în cosmetică:

    * pentru toate tipurile de ten

    * creme de zi sau de noapte

    * creme sau serumuri antirid

    * uleiuri nobile pentru îngrijirea tenului

    * compoziţii pentru gât, decolteu

    * ulei pentru masaj facial

 

Utilizare:

    ~ se poate aplica pur pe piele, în strat fin, cu mişcări circulare ce favorizează penetrarea

    ~ se poate utiliza ca ingredient în creme, în emulsii adăugat la faza uleioasă

    ~ ca ingredient în compoziţii de îngrijire pentru aplicări zilnice pe faţă, gât şi decolteu

    ~ ca ingredient pentru prepararea cremelor de zi sau de noapte

    ~ ca ingredient în serumuri nobile pentru ten

    ~ ca atare sau combinat cu alte uleiuri şi active liposolubile pentru masaj facial

** Active liposuble: squalan, extract de acmella, coenzima q10, vitamina E, vitamina A, bisabolol.

 

Combinatii Recomandate:

    ~ cu ulei de margarete şi ulei din germeni de grâu pentru un serum fermizant, tonic

    ~ cu ulei de rosa mosqueta şi ulei esenţial din lemn de trandafir pentru un ulei de frumuseţe (pentru noapte)

    ~ cu ulei de primulă, borago şi ulei esenţial de morcovi pentru o compoziţie regenerantă cu proprietăţi de întinerire

    ~ cu ulei de vanilie şi ulei esenţial de ylang-ylang pentru un masaj afrodisiac şi tonic general

 

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigider.

 

Date de siguranţă:

    non-iritant non sensibilizant

    a nu se utiliza de persoanele alergice la susan

    uz extern!


Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută