Categorii

Newsletter

Caută

Ulei esential de Lemn de Trandafir (aniba rosaeodora), 5 ml - Mayam

Ulei esential de Lemn de Trandafir (aniba rosaeodora), 5 ml - Mayam

Uleiul esential din lemn de trandafir inclus in creme sau lotiuni este ideal pentru pielea matura, ridata, obosita. Reda viata tenului, care-si recastiga elasticitatea si supletea.


Detalii


17,50 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Ulei esential de Lemn de Trandafir (aniba rosaeodora), 5 ml - Mayam
Uleiul esential din lemn de trandafir inclus in creme sau lotiuni este ideal pentru pielea matura, ridata, obosita. Reda viata tenului, care-si recastiga elasticitatea si supletea.


Ingrediente: aniba rosaeodora wood oil.


Uleiul esential din lemn de trandafir este obtinut din Rosewood - arborele de trandafir care creste in padurile amazoniene.

Este vesnic verde, scoarta si miezul sunt rosii si emana o aroma exotica intensa. Uleiul este extras din fulgii miezului de copac prin distilare.

Arborele de trandafir a fost exploatat intens in ultimii ani, acum legislatia impune distilatorii sa planteze un puiet nou pentru fiecare copac taiat.


Metoda de obtinere: prin distilarea cu aburi a partilor lemnoase.
Zona geografica de provenienta: Brazilia.
Prezentare: lichid clar usor galbui, vascozitate medie.
Nota parfumului: de mijloc.
Aroma: dulce, florala, lemnoasa, condimentata.


Componenti principali: a-pinene, camphene, geraniol, neral, geranial, myrcene, limonene, 1,8-cineole, linalool, benzaldehyde, linalool, a-terpineol.
Conform directivei europene amendamentul 7 privind produsele cosmetice (2003/15/CE) anumiti compusi naturali pot prezenta risc alergic: linalool, limonene, geraniol.


Proprietatile uleiului esential de lemn de trandafir:
*regenerant si intineritor;
*elasticizant;
*fermizant;
*stimulant si tonifiant;
*calmant al sistemului nervos;
*echilibrant al starilor emotionale;
*parfumant.


Recomandari:
*ingrijirea pielii, in special a tenului fad, matur, lipsit de vitalitate;
*pentru a recastiga elasticitatea si supletea tenului;
*potrivit pentru orice tip de ten;
*intinerirea pielii mature, ridate, fiind stimulent de regenerare celulara;
*pentru persoanele suprasolicitate, in caz de surmenaj, astenie, angoase;
*ca parfumant in diverse compozitii.


Utilizarea uleiului esential de lemn de trandafir:
- dozaj uzual recomandat in compozitii cosmetice 0,5-2%;
- inclus intr-un ulei vegetal de baza, de rosa mosqueta de exemplu, pentru masaj facial la persoanele cu tenul obosit, lipsit de vitalitate;
- inclus intr-un ulei vegetal de baza, jojoba de exemplu, pentru masaj facial la persoanele cu tenul gras, congestionat;
- ca ingredient in prepararea cremelor sau lotiunilor dedicate tenului imbatranit, ridat;
- ca ingredient in prepararea produselor cosmetice in scopul regenerarii si revitalizarii tenului matur;
- ca ingredient in prepararea de masti pentru tenul imbatranit, devitalizat;
- in vaporizatoare si candele pentru a destinde atmosfera si a crea o ambianta intima, de siguranta;
- ca ingredient in compozitii parfumante.

Sinergii speciale:

- combinat cu ulei de tea tree si ulei vegetal de galbenele pentru ten gras, acnee;

- combinat cu ulei de lavanda, in baza de ulei de jojoba, avocado pentru far gragil, deteriorat;

- combinat cu ulei de galbenele pentru eczeme;
- impreuna cu uleiul de argan ori rosa mosqueta plus ingrediente specifice antiage;
- combinat cu ulei esential de cistus ladanifer si smirna in baza de ulei de primula pentru cicatrici;
- impreuna cu ulei esential de morcovi, cedru atlas si ulei de tamanu pentru cuperoza;
- combinat cu ulei esential de nard, frankincense si oregano in ulei de susan pentru masaje in caz de psihoze, tristete persistenta, caderi nervoase.

Pastrare: inchis ermetic, in loc uscat, ferit de caldura si lumina.

Date de siguranta:
non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant;
este recomandat cu moderatie in sarcina si alaptare, trim. II si III;
non-alergizant, recomandam totuși efectuarea unui test inainte de utilizare;
nu lasati la indemana copiilor;
uz extern!

TEST: Atunci cand se utilizeaza pentru prima data un ulei esential, este necesar un test de 24 ore cu un plasture. Puneti o cantitate mica de ulei esential diluat in ulei vegetal in zona antebratului (de unde se ia de obicei sange pentru analize) si aplicati un plasture. Asteptati 24 de ore pentru a vedea daca exista vreo forma de reactie. Daca observati o reactie a pielii, nu utilizati uleiul esential respectiv si stergeti zona de piele afectata cu un ulei vegetal, de pilda galbenele.


Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Reduceri

Toate reducerile

Caută