Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de Tamanu bio extravirgin, 50 ml - Mayam

Ulei de Tamanu bio extravirgin, 50 ml - Mayam

Remediul naturist recomandat de celebrul Dr.Oz pentru acnee, arsuri, ten ridat, regenerarea tesuturilor afectate.

Uleiul de tamanu are capacitatea exceptionala de a trata numeroase afectiuni dermatologice, accelereaza cicatrizarea, redreseaza probleme circulatorii. Este un ulei concentrat in elemente benefice pielii.

Detalii

Preț redus!
19,28 lei

20,30 lei

(preţ redus cu 5 %)

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Ulei de Tamanu bio extravirgin, Calophyle, 50 ml - Mayam
Uleiul de tamanu are capacitatea exceptionala de a trata numeroase afectiuni dermatologice, accelereaza cicatrizarea, redreseaza probleme circulatorii. Este un ulei concentrat in elemente benefice pielii.


Uleiul este concentrat si aromatic, se remarca prin capacitatea exceptionala de a trata numeroase afectiuni dermatologice, cum ar fi eczemele, psoriazisul, zona zoster.

Bun cicatrizant si antalgic bland, uleiul de tamanu accelereaza cicatrizarea, amelioreaza vechi cicatrici.

Poate fi de asemenea regasit in numeroase formule datorita actiunii sale calmante si purifiante pe plagile cronice - fisuri, crapaturi, zgarieturi.


Arborele creste in zone tropicale, in special in Madagascar (numit Foraha) si Polinezia (numit Tamanu). Poate ajunge la 20-30 m inaltime, frunzele sale sunt de un verde inchis si stralucitor, florile sunt albe.

Din samburii frunctului este extras uleiul de tamanu, care poseda proprietati puternic anti-inflamatorii, stimuleaza eficient microcirculatia.

Prin urmare, uleiul de tamanu este deosebit de adecvat pentru a atenua urmele inestetice, vergeturile sau ridurile.


Componenti principali: acizi grasi esentiali: linoleic (omega-6), acid oleic (omega-9), acid palmitic, acid stearic, acora, carvacrol, inofilin A, calaustraline si inofilolide, polifenoli, vitamina E.


Ingrediente: calophyllum inophyllum seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Metoda de obtinere: prima presare la rece apoi filtrare usoara, din samburi.
Tara de provenienta: Madagascar.
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Prezentare: lichid uleios de vascozitate medie, culoare verde inchis, miros caracteristic condimentat. Poate prezenta aglomerari si sedimente in mod natural!


Proprietatile uleiului de tamanu:
circulatorii si fluidifiante, permite o buna  protectie a vaselor sanguine si faciliteaza circulatia sanguina;
cicatrizant, favorizeaza regenerarea tesutului cutanat crapat si confera suplete si elasticitate pielii;
antiinfectios cutanat;
anti-inflamator si antalgic bland, calmeaza durerile articulare, musculare si nervoase;
protector impotriva efectelor nocive cauzate de soare.


Recomandari:
piele cu probleme: dermatite, eczeme, psoriasis, micoze;
tratamentul pielii iritate si crapate;
cicatrici, vergeturi – amelioreaza si cele mai vechi zgarieturi, fisuri, crapaturi;
infectii cutanate: zona zoster, micoze;
cuperoza;
probleme circulatorii, varice, picioare grele, hemoroizi;
dureri reumatice, crize de guta.


Utilizarea uleiului de tamanu:
- uleiul de Tamanu este un ulei puternic, nu se foloseste aplicat ca atare, doar inclus ca si ingredient in diverse compozitii, in procent de 20-50%;
- uleiul are tendinta de a se solidifica la temperaturi mai reduse de 25°C, fapt ce nu ii afecteaza calitatile. Se recomanda incalzire usoara inainte de utilizare, sub un jet de apa calda, pentru lichefiere;
- ca ingredient in tratamente reparatorii si cicatrizante;
- ca ingredient in compozitii pentru probleme articulare;
- ca ingredient in compozitii pentru dureri reumatice (asociat de exemplu cu eucalipt, sau camfor);
- ca ingredient in creme si lotiuni anticuperotice (asociat cu uleiuri esentiale de tea tree, chiparos, cistus ladanifer);
- ca ingredient in compozitii pentru eczeme, psoriazis (asociat cu uleiuri esentiale de tea tree, lavanda, geraniu, nard);
- ca ingredient in unguente si uleiuri de masaj pentru picioare grele, varice, in amestec cu uleiuri esentiale specifice (frankincense, de pilda);
- ca ingredient in uleiuri de masaj calmante contra durerilor artciulare sau musculare.

 

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.
Date de siguranta:
non toxic, non iritant, non sensibilizant;
nu se recomanda in timpul sarcinii;
nu se aplica la copii sub 3 ani;
nu se recomanda asocierea cu orice tratament anticoagulant;
uz extern!


Mai multe informatii gasiti Aici: http://www.medicinehunter.com/tamanu/


Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.



Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută