Categorii

Newsletter

Caută

Cafeină pură origine vegetală, 10 gr

Cafeină pură origine vegetală, 10 gr

Activ cosmetic pentru favorizarea slăbirii, anticelulitic, fermizant, stimulant şi energizant. Pentru ameliorarea pungilor de sub ochi, pentru rafinarea conturului feţei, facilitează dizolvarea depozitelor adipoase.

Detalii

Preț redus!
6,17 lei

6,50 lei

(preţ redus cu 5 %)

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Acest produs nu are puncte de loialitate.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Cafeina este un alcaloid de origine vegetală prezent în cafea, ceaiul negru în special, mate sau guarana de exemplu, obţinută prin extracţie supercritică CO2.
În cosmetică se regăseşte azi în numeroase tratamente energizante fiind un ingredient de excepţie mai ales în produsele de remodelare şi anti-celulitice graţie proprietăţilor sale lipolitice.
Este un bun drenant şi fermizant, activ pentru conturul ochilor, pentru ameliorarea pungilor şi umflăturilor din zona ochilor, pentru rafinarea conturului feţei.

Cafeina tehnic vorbind favorizează hidroliza trigliceridelor acumulate în adipocite (celule grase) şi eliberarea lor, creşte activitatea metabolică, favorizează eliminarea retenţiei de apă, favorizează eliminarea celulelor moarte şi ameliorează aspectul pielii.

Prezentare: pudră fină albă, inodoră
Se livrează în punguţă PE

Proprietăţi

  • fermizant
  • lipolitic puternic
  • anti-celulitic remarcabil
  • stimulant
  • energizant
  • drenant
  • keratolitic

Recomandări

  • celulită
  • aglomerări de grăsimi inestetice localizate pe faţă sau gât
  • zone cu retenţie de apă
  • relaxarea cutanată şi uniformizarea feţei
  • pungi sub ochi
  • ten tern, textură flaşcă
  • gât şi bărbie dublă

Important de reţinut

  • se include preferabil în compoziţii cu pH de 4,5 - 5,5 altfel este posibil să cristalizeze uşor 
  • la formularea compoziţiilor se dizolvă în faza apoasă prin încălzire pe baie de abur

ESTE SOLUBILA IN APA, INSOLUBILA IN ULEI;

Se poate incorpora in compozitii gata preparate, cu conditia sa contina si apa.

Recomandari privind prepararea compozitiilor:

  • ozaj uzual recomandat în compoziţii cosmetice 0,5-2%
  • ca ingredient în formularea de compoziţii ce conţin şi apă: creme, loţiuni, geluri, măşti, gomaj
  • ca ingredient în creme apoase, loţiuni şi geluri pentru slăbit şi anticelulitice
  • fermizarea şi remodelarea siluetei
  • fermizarea şi siluetarea gâtului, bărbiei (duble)
  • îngrijirea conturului ochilor
  • fluid destresant şi vitalizant pentru conturul ochilor
  • fermizarea conturului feţei
  • împachetări şi masaje abdominale
  • geluri remodelante şi fermizante
  • loţiuni corporale de întreţinere
  • compoziţii drenante pentru zonele cu retenţie de apă
  • gel pentru fermitatea gâtului şi bustului

Sinergii Speciale:

  • alături de pudra de fucus în împachetări sau sub formă de compoziţii drenante 
  • combinată cu ulei esenţial de piper şi/sau grapefruit într-o loţiune sau gel pentru aplicaţii anticelulitice 
  • combinată cu ulei de margarete într-o loţiune pentru fermizarea bustului 
  • combinată cu ulei de rosa mosqueta şi apă de cistus într-o loţiune pentru ten

 Păstrare:

  • la temperatura camerei, în recipient închis, ferit de lumina directă şi umiditate.
  •  În niciun caz nu se păstrează la frigider

Date de siguranţă:

  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • a nu se inhala
  • a nu se înghiţi, cafeina pură este nocivă prin ingestie
  • a se păstra dozajul recomandat
  • uz extern!

Cantitate: 10gr

Producator: Mayam

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută