Categorii

Newsletter

Caută

Alantoină vegetala, activ cosmetic, 10 gr

Alantoină vegetala, activ cosmetic, 10 gr

Cicatrizant, calmant şi reparator al pielii. Ingredient potrivit pentru cosmetice cu spectru larg, inclusiv cele pentru bebeluşi şi copii, accelerează procesul de vindecare şi restaurare cutanată.

Detalii


4,70 lei

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Acest produs nu are puncte de loialitate.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Alantoina este o biocomponentă de origine vegetală, extrasă din rădăcinile şi frunzele de Tătăneasă (symphytum officinale).

Adăugată în compoziţii cosmetice este un factor de regenerare şi revitalizare a pielii, ajută la sinteza colagenului, accelerează vindecarea şi protejează pielea de factorii iritanți.

Se adaugă în preparate cosmetice de spectru larg, destinate atât adulţilor cât şi bebeluşilor şi copiilor, potrivit şi pentru pielea cea mai sensibilă.

PREZENTARE: pulbere albă fină, fără miros, puţin solubilă în apă, insolubilă în uleiuri dar dispersabilă în orice compoziţie

Proprietăţi

  • antiseptic
  • calmant
  • hidratant
  • epitelizant
  • protejează pielea sensibilă de factorii iritanţi
  • favorizează creşterea de noi celule ale pielii
  • accelerează procesul de vindecare şi restaurare cutanată 
  • accelerează regenerarea tisulară

Recomandări

  • îngrijirea pielii sensibile
  • calmarea şi regenerarea pielii iritate
  • cremă de scutece
  • compoziţii reparatoare după epilare, după ras
  • compoziţii calmante şi reparatoare după expunerea la soare
  • cicatrizarea şi restructuarea pielii acneice
  • compoziţii pentru inflamaţii cutanate

ESTE SOLUBILA IN APA, INSOLUBILA IN ULEI.

Recomandari privind prepararea compozitiilor:

  • ca ingredient în prepararea cosmeticelor adăugată la faza apoasă, la maxim 40°C, în concentrație de 0.5%-2%
  • se poate include ulterior în creme deja preparate sau în baze de creme apoase
  • se poate încorpora în gelul de aloe vera
  • unguente şi loţiuni destinate îngrijirii pielii la bebeluşi şi copii
  • loţiuni pentru vindecarea pielii afectate de factori externi
  • geluri de calmare după epilare
  • aftershave, loţiuni după ras
  • inclus în deodorante pentru pielea sensibilă sau iritată

Sinergii Speciale:

  • cu gel de aloe vera şi pudră de alaun în deodorante pentru pielea sensibilă
  • cu gel de aloe vera şi apă de hamamelis pentru loţiuni după ras
  • cu apă de lavandă, unt de shea şi ulei de gălbenele pentru o loţiune reparatoare
  • cu ulei de cocos sau unt de cacao pentru balsam de buze
  • cu unt de shea şi glicerină pentru pielea întărită, crăpată
  • cu oxid de zinc şi unt de shea pentru cremă de scutece

 Păstrare:

  • la răcoare, ferit de umezeală şi lumina directă

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • a nu se inhala
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern!



Cantitate: 10gr

Producator: Mayam

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută