Categorii

Newsletter

Caută

Tea Tree BIO ulei esenţial, 10 ml

Tea Tree BIO ulei esenţial,  10 ml

Uleiul esenţial de tea tree nu ar trebui să lipsească din niciun cămin. Multiutil în tot felul de infecții virale, bacteriene sau fungice. Este un dezinfectant puternic și poate fi aplicat cu moderație inclusiv la copiii mici. Este unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice.

Detalii


11,16 lei

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Arborele de ceai este un arbore nativ australian, înalt de până la 6-7 metri, preferă zonele mlăştinoase, dar este cultivat acum pe imense plantaţii, extractul acestuia fiind solicitat din ce în ce mai mult în întreaga lume. Există multe specii şi subspecii de arbore de ceai, toate având o scoarţă interesantă, care se decojeşte de pe trunchi. Are frunze înguste tip ac, flori albe sau în nuanţe diferite de roz.

Este folosit cu succes ca antiseptic, împotriva infecţiilor bacteriene ale pielii, de asemenea în curăţarea şi dezinfectarea tăieturilor şi a unor răni superficiale. Nu este toxic şi are o gamă largă de indicaţii, la fel ca şi lavanda. Este unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice.

Din niciun cămin nu ar trebui să lipsească acest ulei esenţial multiutil în tot felul de infecţii virale, bacteriene sau fungice. Este un dezinfectant puternic şi poate fi aplicat cu moderaţie inclusiv la copii mici. Vă rugăm să reţineţi că este un ulei puternic şi aplicat în doze mari poate crea probleme.

Ca parfum se potriveşte cu: scorţişoară, salvie tămâioasă, cuişoare, lavandă, nucşoară, lemn de trandafir, rozmarin, cimbru

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi a frunzelor şi ramurilor tinere

Zona geografică de provenienţă: Australia

Prezentare: lichid clar de culoare galben pal, vâscozitate redusă

Nota parfumului: de mijloc

Aroma: puternic medicinală, lemnoasă

Proprietăţi

  • antiseptic
  • puternic antibacterian
  • antimicotic
  • antiviral potent
  • detoxifiant
  • insecticid
  • stimulent
  • dezinfectant

Recomandări

  • creşterea capacitatăţii organismului de a lupta împotriva oricăror infecţii
  • adjuvant în tratamente vaginale, cistită şi infecţii genitale
  • abcese, acnee, arsuri, herpes
  • ten gras, încărcat
  • pete şi diverse leziuni ale pielii
  • erupţii cutanate, inclusiv în zona scutecelor
  • negi, arsuri şi plăgi infectate
  • mătreaţă, scalp cu probleme

Recomandari privind prepararea compozitiilor:

  • dozaj uzual recomandat în compoziţii cosmetice 0,5-2%
  • ca ingredient în creme şi loţiuni pentru tenuri grase, încărcate, suprainfectate
  • ca ingredient în unguente şi creme pentru infecţii micotice ale unghiilor de la mâini şi picioare
  • ca ingredient în cremă de scutece
  • înclus în şampoane sau măşti pentru păr
  • ca ingredient în măştile purifiante şi tonifiante pentru ten cu sau fără probleme
  • ca ingredient în soluţii dezinfectante atât pe piele cât şi pe diverse suprafeţe din cămin
  • câteva picături în băi de şezut pentru probleme vaginale (micoze)
  • nediluat pe zonele restrânse problematice, cu ajutorul un tampon de bumbac sau al unui beţişor cu vată, inclusiv pentru acnee rebelă

Utilizare in Aromaterapie:

  • sub forma terapiei cu vapori, ajută în caz de răceală, sinuzită, bronşită şi orice indispoziţie de origine respiratorie
  • picurat în cadă pentru o baie terapeutică a persoanelor cu boli respiratorii, răceli, artită, dermatită, infecţii ale pielii, urticarie, răceli şi bronşită la copii

NU DEPASITI DOZA RECOMANDATA!

Păstrare:

  • închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, posibil sensibilizant
  • este recomandat cu moderaţie în alăptare şi sarcină - trimestrul II şi III
  • nu ar trebui utilizat pe răni adânci sau în apropierea ochilor, urechilor, nasului şi nici intern
  • non-alergizant, recomandăm totuşi efectuarea testului înainte de utilizare
  • nu lăsaţi la îndemâna copiilor
  • uz extern!

Componenţi principali: a-pinene, b-pinene, sabinene, myrcene, a-phellandrene, a-terpinene, limonene, 1,8-cineole, y-terpinene, p-cymene, terpinolene, linalool, terpinen-4-ol, a-terpineol 

Conţine (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitor la produsele cosmetice 2003/15/CE): limonene, linalool

 Ingrediente: melaleuca alternifolia leaf oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Cantitate: 10ml

Producator: Mayam

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută