Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de Trandafir Rosa Mosqueta BIO, virgin, 50 ml

Ulei de Trandafir Rosa Mosqueta BIO, virgin, 50 ml

Uleiul de rosa mosqueta este un adevărat elixir al pielii, este regenerator de ţesut, îmbunătăţeşte elasticitatea pielii, previne îmbătrânirea prematură. Renumit pentru atenuarea cicatricilor.

Detalii


21,00 lei

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 2 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 2 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,50 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Arbustul sălbatic Rosa Mosqueta aparţine familiei rosaceelor, fiind foarte asemănător cu măceşul nostru, creşte însă în Anzi, Chile şi Brazilia. Are tulpină spinoasă şi flori clolorate în roz. După ofolirea şi căderea florilor rămân fructele (măceşe) de culoare roşie, în interiorul cărora se găsesc numeroasele seminţe.

Este considerat un ulei ”uscat” întrucât se absoarbe rapid în piele şi nu lasă urme grase. Uleiul de rosa mosqueta este recunoscut pe scară largă datorită capacităţii de ameliorare şi reparare a cicatricilor provenite din diverse surse, de la acnee până la operaţii chirurgicale. Continua aplicare a acestui ulei stimulează procesul natural de regenerare a pielii.

Sinonime: rosa moschata, rosehip oil, rosa affinis rubiginosa, ulei de măceşe

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţele fructului

Zona geografică de provenienţă: Brazilia

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Prezentare: lichid clar, culoare portocaliu închis, vâscozitate medie, miros fin caracetristic

Componenţi principali: acizi graşi esenţiali: oleic, linoleic, linolenic, omega-7, retinol, vitamina E, vitamina K, squalane

Proprietăţi

  • regenerant
  • cicatrizant excepţional
  • penetrant, nu lasă urme grase
  • stimulant al producţiei de colagen şi elastină
  • împiedică devitalizarea pielii
  • atenuează petele pigmentare
  • menţine elasticitatea pielii
  • stimulează refacerea epidermei
  • promovează regenerarea

Recomandări

  • piele matură, devitalizată
  • piele lipsită de elasticitate
  • cuperoză
  • ingredient de bază pentru serumuri antiage
  • netezirea ridurilor
  • ameliorarea semnelor de expresie
  • ameliorarea cearcănelor
  • întreţinerea zilnică a tenului de orice tip
  • prevenirea şi ameliorarea vergeturilor
  • ameliorarea cicatricilor inestetice mai vechi sau mai noi
  • daune UV de la supraexpunerea la soare

Recomandari privind prepararea compozitiilor:

  • aplicat pe piele ca atare, nediluat; pentru facilitarea absorbţiei se recomandă aplicarea pe tenul proaspăt igienizat, uşor umed
  • ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice destinate îngrijirii tenului de orice tip
  • încorporat într-o cremă, loţiune, ulei facial sau de ulei de masaj facial, alături de diverse ingrediente cosmetice specifice
  • ca ingredient în măşti cosmetice de întinerire sau regenerare, stimulare şi elasticizare a pielii

Sinergii speciale:

  • combinat cu ulei esenţial de cistus şi lavandă pentru cicatrici şi regenerare
  • combinat cu ulei esenţial din lemn de trandafir şi geraniu pentru regenerare şi antiage
  • combinat cu ulei esenţial de neroli pentru pielea uscată, deshidratată
  • alături de ulei din germeni de grâu şi ulei esenţial de mandarine pentru vergeturi
  • împreună cu ulei de borago şi squalane ca ulei antiage

Păstrare:

  • fiind un ulei sensibil la oxidare se păstrează de preferinţă sub 19°C, după deschidere la frigider, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original şi se recomandă utilizarea în termen de 6 luni de la deschidere. Un adaos de 0,5% antioxidant vitamina E contribuie la păstrarea prospeţimii. Acest ulei nu se va încălzi în cadrul preparării emulsiilor, va fi suplimentat cu vitamina E în cazul în care se introduce în procesul de emulsificare după încălzirea fazei uleioase, conform reţetei.

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • uz extern!



Cantitate: 50ml

Producator: Mayam

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută