Categorii

Newsletter

Caută

Ulei din seminţe de Struguri, 100 ml

Ulei din seminţe de Struguri, 100 ml

Uleiul din semințe de struguri este un ulei ușor, penetrant, nu lasă urme grase, asigură o piele fină satinată. Protejează pielea, menţine hidratarea şi combate formarea ridurilor. Conferă strălucire firelor de păr. Ideal ca ingredient pentru masaje.

Detalii


9,50 lei

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Acest produs nu are puncte de loialitate.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Extracţia uleiului din seminţe de struguri este de dată relativ recentă, în pofida faptului că viţa de vie este cultivată de mii de ani. Iniţial a fost produs în Franţa şi Italia şi a fost utilizat pentru prepararea salatelor, iar începând cu secolul XX a fost remarcat şi pentru beneficiile aduse pielii.

Uleiul din seminţe de struguri are un conţinut ridicat de acid linoleic, tocoferol şi polifenoli. Recomandat pentru îngrijirea pielii mature ori deteriorate, previne îmbătrânirea prematură a pileii, este regenerant şi restructurant cutanat.

Este un ulei non-gras, pătrunde uşor în piele, se poate utiliza cu succes în curăţarea pielii sau în compoziţii pentru masaj.

Are consistenţă fină, uşoară, se absoarbe rapid în piele şi nu lasă urme grase, putând fi un ideal purtător de elemente active ale diverselor ingrediente cosmetice.

Metoda de obţinere: extragere din seminţe, urmată de rafinare

Zona geografică de provenienţă: Chile

PREZENTARE: lichid clar, culoare galben-verzuie, vâscozitate redusă, miros neutru

Componenţi principali: acizi graşi: linoleic, linolenic, oleic, palmitic, stearic, vitamina E, minerale, compuşi fenolici

Proprietăţi

  • antioxidant
  • emolient
  • nutritiv
  • hidratant
  • penetrant, nu lasă urme grase
  • dezincrustant
  • catifelant

Recomandări

  • ten mixt şi gras
  • tenul predispus la acnee
  • tenul uscat, deteriorat
  • restabilirea elasticităţii pielii
  • ameliorarea ridurilor
  • întăreşte şi hrăneşte fibra capilară
  • îmbunătăţirea tonusului şi texturii pielii

Recomandari privind prepararea compozitiilor:

  • aplicat pe piele ca atare, nediluat
  • ca ingredient în compoziţii pentru îngrijirea pielii mature sau deteriorate
  • îngrijirea tenului gras ori mixt
  • ca bază pentru formularea uleiurilor de masaj facial sau corporal
  • îngrijirea mâinilor şi unghiilor
  • ca ingredient în produse de gomaj
  • ca ingredient în creme, loţiuni şi compoziţii antiage
  • ca ingredient în măşti capilare sau balsam de păr

 Păstrare:

  • fiind un ulei moderat oxidativ, se păstrează de preferinţă sub 19°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigier.

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • uz extern!



Cantitate: 100ml

Producator: Mayam


Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută