Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de Avocado Bio, Presat la Rece, 100ml

Ulei de Avocado Bio, Presat la Rece, 100ml

Uleiul de avocado Catifelează pielea uscată şi regenerează pielea în curs de îmbătrânire. Delicat cu pielea sensibilă. Penetrează foarte bine pielea, emoilent al ţesuturilor neelastice sau întărite. Util în regenerarea părului deteriorat.

Detalii


15,60 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Avocado este originar din Mexic. Fructele de avocado mai sunt numite şi pere aligator datorită formei lunguieţe şi a coajei de un verde brut. Cunoscut încă din timpul aztecilor, uleiul de avocado a fost folosit de secole în alimentaţie şi îngrijire în Mexic şi Arizona.

Spre deosebire de alte uleiuri vegetale, acesta este extras din pulpa fructului şi nu din sâmbure, care în acest caz conţine foarte puţine grăsimi.

Uleiul de avocado are o culoare verde apetisantă, o aromă subtilă şi plăcută, este gros şi lasă o peliculă protectoare pe zona aplicării.

Metoda de obţinere: prin procedeu la rece din pulpa fructului frământată şi centrifugată

Zona geografică de provenienţă: Africa de Sud

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Prezentare: lichid galben-verzui, prezintă aglomerări uşoare, vâscozitate medie, miros crud caracteristic

Componenţi principali: acizi graşi: palmitic, stearic, oleic, linoleic; lecitină, steroli, fitosteroli, carotenoizi, tocoferol, potasiu, vitamina A, B1, B2, B5, D, proteine, minerale

Proprietăţi

  • emolient
  • catifelant
  • penetrant
  • regenerant, restructurant
  • cicatrizant
  • hidratarează şi înmoaie pielea
  • atenuează reacţiile inflamatorii
  • reglează permeabilitatea celulară
  • asistent la bronzare
  • hrănitor şi regenerant al părului

Recomandări

  • ten matur, ridat, devitalizat
  • ten uscat sau descuamat
  • îngrijirea gâtului şi decolteului
  • piele sensibilă, fragilă
  • îngrijirea zonei ochilor
  • cicatrici şi mici imperfecţiuni ale pielii
  • vergeturi preventiv şi curativ
  • transportarea mai adâncă în piele a diverselor active cosmetice
  • regenerarea părului uscat, deteriorat, afectat de chimicale
  • prevenirea căderii părului

Recomandari privind prepararea compozitiilor:

  • poate fi utilizat ca atare, nediluat pe piele şi păr
  • ca ingredient în compoziţii pentru îngrigirea pielii, protejarea de uscare şi deteriorare, în concentraţie de 20-90%
  • ca ingredient în compoziţii cosmetice dedicate îngrijirii tenului pentru catifelare, hidratare, hrănire în concentraţie de 10-50%
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loţiuni şi unguente dedicate îngrijirii şi regenerării ţesutului sensibil şi fin şin jurul ochilor, gât şi decolteu, în concentraţie de 10-50%
  • ca ingredient în prepararea de unguente emoliente pentru ţesuturile lipsite de elasticitate, piele întărită, 10-30%
  • ca ingredient pentru prepararea de uleiuri înainte de plajă
  • ca ingredient în prepararea de măşti pentru regenerarea, hrănirea şi întărirea părului
  • ca ulei de bază în aromaterapie pentru diverse masaje, alături de uleiuri esenţiale alese după preferinţe

Sinergii speciale:

  • combinat cu ulei de măsline pentru pregătirea pielii la expunerea la soare
  • combinat cu ulei de rosa mosqueta şi/sau ulei din germeni de grâu pentru prevenirea sau tratarea vergeturilor
  • combinat cu ulei de ricin şi ulei esenţial de ylang-ylang pentru mască de păr uscat
  • combinat cu ulei de cocos, ulei esenţial de cedru atlas şi rozmarin pentru prevenirea căderii părului

 Păstrare:

  • fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigier.

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • uz extern!



Ingrediente: persea gratissima oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Cantitate: 100 ml

Producator: Mayam

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută