Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de Jojoba, Bio, Virgin, 50 ml

Ulei de Jojoba, Bio, Virgin, 50 ml

Uleiul de jojoba controlează secreţia de sebum la nivelul pielii şi scalpului. Se absoarbe rapid și se potrivește pentru orice tip de piele. Bun ca bază pentru machiaj, ulei de cuticule, demachiant. Redă strălucirea și vitalitatea pielii.

Detalii


15,50 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Ingrediente: simmondsia chinensis seed oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Jojoba, un arbust cu înălţimea de 3 până la 6 m, creşte în cele mai aride zone ale lumii, în special în America centrală şi de sud. Cel mai bun ulei de jojoba din punct de vedere calitativ este obţinut prin presarea la rece boabelor bogate în ulei. Planta a fost denumită şi "aurul pielii" ca urmare a varietăţii de utilizări pe care le are în tratamentul şi îngrijirea oricărui tip de piele.

Proprietăţile seminţelor de Jojoba sunt cunoscute de secole de amerindieni şi azteci. Uleiul extras din seminţe este defapt o ceară lichidă asemănătoare sebumului uman, şi destul de diferită faţă de majoritatea uleiurilor vegetale comune.

Alte denumiri: simmondsia chinensis, ceară de jojoba

Metoda de obţinere: prin presare la rece a seminţelor

Zona geografică de provenienţă: Mexic

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Prezentare: lichid clar gălbui, miros caracteristic, vâscozitate medie

Proprietăţi

  • echilibrant al secreţiei de sebum
  • emolient
  • protector al filmului hidrolipidic al pielii
  • penetrant, nu lasă urme lucioase
  • non-comedogenic
  • antiinflamator
  • hrănitor
  • catifelant
  • uşor cicatrizant
  • calmant, reechilibrant

Recomandări

  • ten mixt sau gras
  • piele uscată, deshidratată
  • menţinerea supleţii şi elasticităţii pielii
  • hidratant de buze
  • bază de machiaj
  • ulei pentru cuticule
  • balsam capilar
  • păr uscat pentru strălucire şi vitalitate
  • păr gras pentru reglarea excesului de sebum capilar
  • adjuvant în eliminarea progresivă a mătreţii

Recomandari privind prepararea compozitiilor:

  • aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru demachiere sau îngijire, inclusiv după epilare sau bărbierit
  • poate fi utilizat nediluat sau ca ingredient într-o compoziţie bifazică pentru demachiant de ochi
  • nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru îngrijirea unghiilor şi cuticulelor
  • ca atare aplicat pe păr sau ca ingredient în măşti de păr, alături de uleiul de ricin şi alte uleiuri esenţial specifice
  • ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice dedicate îngijirii tenului gras sau uscat pentru echilibrare
  • inclus în compoziţii pentru prevenirea îmbătrânirii pielii, elasticizare şi emoliere
  • ca ingredient în formularea loţiunilor de îngrijire cotidiană a tenului mixt şi gras
  • ideal ca bază de masaj alături de uleiuri esenţiale specifice
  • ca ingredient în măşti capilare pentru părul gras sau părul uscat, dar scalpul gras

Sinergii Speciale:

  • cu ulei esenţial de oregano sau rozmarin pentru îngrijire capilară
  • cu ulei de ricin şi ulei esenţial de ylang-ylang pentru aplicare pe părul uscat
  • cu ulei de argan şi ulei esenţial de cistus ladanifer pentru efect antirid pe pielea grasă şi mixtă
  • cu ulei de borago, rosa mosqueta şi esenţial de geraniu pentru regenerarea pielii
  • cu ulei de crin alb şi ulei esenţial de geraniu pentru pete de vârstă, cuperoză
  • cu ulei de primulă, borago şi ulei esenţial de morcov pentru soluţie regenerantă de noapte

Păstrare:

  • fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigier.

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • uz extern!

Cantitate: 50 ml

Producator: Mayam

 

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.



Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută