Categorii

Newsletter

Caută

Spirulina Naturala - Pulbere Cosmetica, 50gr

Spirulina Naturala - Pulbere Cosmetica, 50gr

Intensă acţiune biologică şi cicatrizantă, cu rol important în întârzierea procesului de îmbătrânire cutanată. Curăţă profund pielea, reduce porii dilataţi, contribuie la eliminarea toxinelor.



Detalii


13,00 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Spirulina este o microalgă ce provine din lacuri şi ape calde, alcaline.

Particularitatea principală a microalgei de spirulină este proprietatea celulelor ei de a se menţine în stare naturală latentă mult timp după uscare.

Spirulina are proprietăţi antiinflamatoare, stimulează microcirculaţia, curăţă pielea în profunzime.

Cremele cu spirulină au o intensă acţiune biologică şi cicatrizantă, proteinele din spirulină au un rol important în încetinirea procesului de îmbătrânire, ajutând la regenerarea celulelor. 

PREZENTARE:

  • pulbere de culoare verde închis, miros caracteristic 
  • densitate 0,5-0,6
  • granulometrie +94% <50µm
  • se livrează dozat la pungă PE 

Componenţi principali: cca.70% proteină brută, vitamine din complexul B, beta-caroten, vitamina E, carotenoide, mangan, zinc, cupru, fier, seleniu, potasiu, magneziu, acid gamalinolenic.

Se utilizeaza pentru masti faciale si corporale; se poate adauga in creme gata preparate; este dispersabila in apa; este insolubila in ulei.

Proprietăţi

  • multiplă acţiune biologică
  • încetinirea procesului de îmbătrânire
  • netezește ridurile
  • restabilește legăturile celulare slăbite
  • stimulează anabolismul proteic şi metabolismul la nivel celular
  • stimulează creşterea şi refacerea tesuturilor afectate de tăieturi, răni postoperatorii
  • contribuie la eliminarea toxinelor şi a radionucletidelor
  • ameliorează iritaţiile şi reduce inflamarea pielii
  • antioxidant
  • cicatrizant
  • reduce porii dilataţi
  • calmant pentru piele
  • regenerant, oxigenează celulele
  • curăţă profund pielea
  • stimulant al microcirculației

Recomandări şi utilizare

  • ca ingredient în prepararea măştilor de ten, în concentrație de 5-30%
  • în compoziţiile pentru împachetări copropale, 5-30%
  • ca ingredient în creme și loțiuni, în concentrație de 1-5%
  • poate fi un ingredient interesant în săpunuri, pastă de dinţi, creme de noapte
  • insolubilă dar dispersabilă în compoziţii apoase sau uleioase

 Păstrare:

  • în loc răcoros, ferit de umezeală

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • uz extern!

Producator: Mayam

Cantitate : 50 gr

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

 





Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută