Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de Monoï de Tahiti Autentic, 50 ml

Ulei de Monoï de Tahiti Autentic, 50 ml

Uleiul Monoï de Tahiti este un ulei parfumat exotic, utilizat de mii de ani de catre femeile polineziene pentru a proteja si rasfata pielea si parul.
Este fabricat traditional, prin macerarea florilor de tiare in ulei de cocos, fiind un adevarat rasfat pentru piele si simturi.

Detalii


17,52 lei

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Ulei de Monoi de Tahiti, 50 ml Mayam

Monoï, sau ulei parfumat, ulei sfânt în polineziană, este produsul tradiţional al insulelor Pacificului de sud. Localnicii au numit astfel uleiul de cocos, după ce au lăsat în el la macerat floarea specifică insulelor, Tiare.
În urma acestui procedeu, uleiul primeşte toate caracteristicile specifice de emoliere şi hidratare, dar şi parfumul senzual care aduce cu el mireasma insulelor exotice.

Metodă de obţinere: prin macerarea florilor proaspete de Tiare (Gardenia) în ulei de Cocos, 12 flori per litru, timp de 12 zile după care se trece la extracţia printr-o metodă tradiţională (enfleurage).

Preparatul este apoi lăsat să se aşeze 24 de ore, după care este filtrat, îmbogăţit cu vitamina E naturală şi cu parfum natural de Tiare

Zona geografică de provenienţă: Polinezia franceză

Prezentare: lichid uleios, culoare uşor gălbuie, parfum floral pronunţat cu note exotice, dulci-florale

Uleiul se solidifică sub ~24° C şi devine alb ivoriu. Pentru a se fluidiza, recipientul trebuie ţinut puţin la căldură.


Ingrediente: cocos nucifera oil, gardenia tahitensis flower, parfum*, tocopherol, linalool**, limonene**, benzyl benzoate**, benzyl salicylate**
*parfumul este exclusiv natural, fără ingrediente de sinteză
** compuşi naturali prezenţi în parfum

 

Proprietatile si beneficiile cosmetice ale  uleiului de monoi:
    * hrănitor, nutritiv
    * hidratant, emolient
    * protector al pielii împotriva agresiunilor din mediu
    * îmbunătăţeşte fermitatea pielii
    * conferă netezime şi elasticitate
    * combate semnele îmbătrânirii
    * înfrumuseţează şi redă strălucirea părului
    * protector al părului inclusiv pe parcursul expunerii la soare.

 

Uleiul de monoi este recomandat pentru:
    * toate tipurile de piele, în special pielea uscată, obosită
    * compoziţii pentru hrănirea şi regenerarea pielii
    * pielea deteriorată, descuamată, crăpată
    * piele lipsită de elasticitate şi fermitate
    * parfumarea pielii sau a compoziţiilor pentru ten şi corp
    * tratamente pentru păr, regenerarea părului uscat sau tratat chimic (decolorat, vopsit, permanent)
    * părul creţ, rebel, casat
    * compoziţii pentru plajă şi după expunerea la soare.


Utilizarea uleiului de monoi:

    - ca atare, nediluat pe ten, păr sau corp
    - ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice în diferite concentraţii
    - în compoziţii pentru hranirea si restructurarea pielii, pentru supleţe şi elasticitate
    - în creme şi loţiuni solare pentru stimularea unui bronzaj uniform şi o uşoară protecţie la nivel celular
    - aplicat pe păr sub formă de mască. Rezultă un păr plin de vitalitate, strălucitor şi uşor de pieptănat
    - câteva picături de ulei în apa de baie
    - ca ingredient în aplicaţii pe gât, decolteu, bust
    - ca ingredient în formularea uleiurilor de masaj

 

*** Sfatul nostru: pentru obtinerea unui ulei de plaja pentru intensificarea si mentinerea bronzului - amestecati uleiul de monoi cu ulei de morcov, in proportii egale, turnati intr-un recipient cu pompita pentru o utilizare mai comoda la plaja.

Betacarotenul din uleiul de morcov va intensifica bronzul si ii va conferi o culoarea frumoasa, iar uleiul de monoi va proteja pielea de agresiunea radicalilor liberi, o va mentine hidrata si catifelata, contribuind astfel la mentinerea indelungata a bronzului si prevenirea cojirii pielii.



Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original

 

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută