Categorii

Caută

Crema pentru sani - 75 ml

Crema pentru sani - 75 ml

Conţine 98 % substanţe naturale.

Ingrijește pielea si tesuturile profunde la nivelul sanilor, generează tonifierea si chiar marirea sanilor.

 

Detalii


11,00 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Crema pentru sâni VivaNatura a reunit într-o formulă completă, ingredientele cu efecte benefice în ceea ce privește întreținerea sânilor.

Utilizată în mod consecvent, crema tonifică pielea și țesuturile profunde ale sânilor, determină creșterea în volum a acestora.

Substanțele active din plante, uleiuri naturale, au un conținut bogat de hormoni feminini, care contribuie la dezvoltarea sânilor.

 

Mărarul, feniculul și anasonul, care se găsesc în compoziția cremei, conţin fitohormoni, estrogeni naturali, care ajută la dezvoltarea sânilor și a caracterelor sexuale feminine.

Uleiul de germeni de grâu are efecte remarcabile în ceea ce privește tonifierea și elasticizarea pielii, previne îmbătrînirea ei și apariția vergeturilor, prin stimularea sintezei de colagen și elastină. Este bogat în vitamine, în special vitamina E și K, și acizi grași polinesaturați.

Uleiul de jojoba este un  antioxidant puternic, care protejează celulele de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, este hidratant, are un conținut ridicat de minerale și vitamine, nu astupă porii și se absorbe ușor, datorită structurii asemănătoare celei a uleiurilor din pielea noastră.  Uleiul de măsline, recunoscut pentru proprietățile sale deosebite, are efecte anti-aging, hrănește și protejează pielea, prin conținutul bogat de nutrienți.

În compoziția cremei se regăsesc și alte ingrediente atent selecționate care contribuie la întreținerea și creșterea sânilor, cum ar fi: schinduful, pueraria, lemnul dulce.

Conţine 98 % substanţe naturale.

Masajul (automasajul) sânilor realizat cu Crema pentru sâni VivaNatura poate ajuta la eliminarea anumitor deficiențe ale sânilor.

Utilizarea consecventă are ca efect creșterea și tonifierea sânilor pe cale naturală, redă fermitarea și elasticitatea pielii, fiind o modalitate lipsită de riscuri.

Respectând cu atenție indicațiile din prospect, apariția nodulilor la nivelul sânilor este prevenită și chiar devine posibilă “dizolvarea” nodulilor mici.

În general, masajul se realizează pe toata suprafața sânilor prin mișcări circulare, evitând frecarea excesivă a mameloanelor, pentru a nu apare astfel senzația de iritare. Masajul durează, în medie, 10 minute.

În funcție de rezultatul pe care doriți să-l obțineți, se poate folosi o cantitate mai mare de cremă, iar masajul se va realiza un timp mai îndelungat, eventual chiar de mai multe ori pe zi.

În rândul deficiențelor care pot fi ameliorate, menționam urmatoarele:

-hipotrofia mamară (sâni subdezvoltați) – datorită diminuarii schimburilor nutritive la nivelul glandei mamare, antrenând o scădere a volumului și a funcțiilor acesteia;

-hipertrofia mamară ( sâni supradezvoltati), asociată cu flascitate – apare, de obicei, ca rezultat al activitații endocrine;

-sâni lăsati (flasci)- apar ca o consecință a pierderii fermității țesuturilor glandelor mamare, datorită obezitații, dezechilibrelor endocrine, atrofierii musculare;

-sâni inegali ca dimensiuni – ca o anomalie congenitală;

-hirsutism – creșterea excesivă a pilozitații de tip masculin la femei, în jurul mameloanelor sau pe piept;

-exces de sebum al pielii de la nivelul pieptului – stare patologică a pielii, caracterizată de producerea unei cantități mari de sebum, agravată de caldură și de emoțiile puternice, cauzată de un dezechilibru hormonal;

Masajul (automasajul) sânilor este cea mai rapidă și, din anumite puncte de vedere, cea mai eficientă tehnică pentru remedierea inegalitații ca dimensiuni a sânilor. Într-o primă fază, se va insista cu masajul de creștere pe sânul mai redus ca dimensiuni, ulterior se va face același tip de masaj la amândoi.

O tehnică suplimentară folosită în China pentru stimularea creșterii sânilor, cunoscută și în Europa sub numele de ”Metoda doctorului Chang”.

Utilizând Crema VivaNatura pentru întreținerea sânilor, metoda se dovedește a fi mult mai eficientă, datorită proprietăților cremei de  creștere în volum a sânilor.

-acest masaj se efectuează dimineața, la trezire și seara, înainte de a merge la culcare, dar dacă este dificilă respectarea acestui orar, va fi suficient sa-l realizați și o singură dată pe zi;

-masajul se face în poziția sezând, cu piciorul drept presând zona perineului (dintre anus si sex);

-călcâiul drept presează zona perineului, astfel încât să producă o presiune continuă și destul de puternică, dar placută, a acestei zone, care poate chiar să creeze o efervescență erotică;

-dacă nu vă puteți plasa piciorul în această poziție, atunci asezați un obiect rotund și destul de dur (de ex. o minge de tenis), pe locul indicat;

-frecați-vă puternic palmele una de cealaltă, timp de aproximativ un minut; aceasta vă va încălzi și energiza mâinile;

-asezați-vă mâinile pe sâni și simtiți cum energia și caldura mâinilor dvs. pătrunde prin piele;

-dacă apare o stare de efervescență erotică, vom urmări ca prin voința noastră, mental, să dirijăm această energie efervescentă spre sâni;

-se începe masajul sânilor, încet, cu mișcări circulare spre exterior sau spre interior, în funcție de mărimea sau fermitatea sânilor.

Astfel, avem două opțiuni:

a) pentru tonifierea sânilor prea mari și flasci, dar și pentru prevenirea chisturilor și a cancerului de sân, se realizează masajul sânilor spre exterior (dispersie), rotind mâna dreaptă în sens contrar acelor de ceasornic, iar mâna stânga în sensul acelor de ceasornic;

b) pentru creșterea în volum a sânilor se realizează masajul acestora către interior (stimulare), rotind mâna dreaptă în sensul acelor de ceasornic și mâna stângă în sens invers acelor de ceasornic.

-când efectuați acest exercițiu, evitați să vă atingeți mameloanele foarte intens, deoarece sunt foarte sensibile și poate să apară foarte ușor o senzație de iritare;

-concentrați-vă întotdeauna asupra realizării procedeului, de preferință cu ochii închiși, și într-o stare lăuntrică favorabilă, pentru a putea evoca cu putere procesul de creștere și armonizare a sânilor, vizualizând creator sânii împliniți și armonizați pe care îi veți obține.

Câteva sfaturi pentru a avea sâni frumoși…..

¤ faceți duș sânilor cu apă rece sau aproape rece (dacă sunteți curajoasă, chiar puteți așeza câteva cuburi de gheață pe sâni, la fiecare 3 sau 4 zile, dupa duș);

¤ atunci când puteți, practicați înotul;

¤ stați cât mai dreaptă posibil de-a lungul întregii zile;

¤ purtați un sutien confortabil, care să nu comprime cutia toracică.

 

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. Conține 98% substanțe naturale.

 

Leonard Radutz formula.Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută