Categorii

Newsletter

Caută

Squalane de Masline, 50 ml

Squalane de Masline, 50 ml

Extras din uleiul de măsline, este remarcat pentru excelenta afinitate faţă de piele şi păr, este un activ cosmetic polivalent, nongras, elasticizează şi conferă supleţe. Ideal pentru serumuri faciale, creme de zi sau de noapte, compoziţii pentru machiaj.

Se absoarbe rapid, fara sa lase urme uleioase. Are si rolul de a favoriza absorbtia substantelor cu care intra in combinatie.

Detalii


15,15 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Squalane de măsline, 50 ml
Extras din uleiul de măsline, este remarcat pentru excelenta afinitate faţă de piele şi păr, este un activ cosmetic polivalent, nongras, elasticizează şi conferă supleţe. Ideal pentru serumuri faciale, creme de zi sau de noapte, compoziţii pentru machiaj.

Este un derivat pur vegetal obţinut din măsline, foarte rezistent la oxidare, are o afinitate ridicată pentru piele datorită structurii sale similare cu celulele epidermei.

Squalanul potenţează abilitatea naturală a pielii de a se regenera, hrăneşte şi hidratează ţesutul cutanat.

Efectele benefice asupra pielii includ o scădere a tendinţelor de uscare, reducere sau prevenire a ridurilor, diminuare a descuamării pielii.

Este un activ cosmetic polivalent, foarte plăcut pe piele datorită constituţiei non-grase, penetrează uşor pielea, elasticizează şi conferă supleţe, măreşte permeabilitatea pielii, devenind astfel un ingredient de nelipsit din compoziţiile cosmetice de înaltă calitate.

PREZENTARE: lichid clar uleios, incolor, miros slab caracteristic, vâscozitate medie
Ambalat în flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reciclabil.

Pe piele: se absoarbe rapid, senzaţie non-grasă, non-comedogenic*
*comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre, acnee la orice persoană. Aplicarea mai ales în stare pură unui ulei comedogen trebuie evitată de persoanele care au piele cu tendinţe acneice, dar se paote folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente

Proprietăţi - squalane
    - regenerant, hrănitor
    - reduce ridurile fine
    - excelent emolient
    - penetrează uşor pielea
    - protejează pielea de iritaţii şi alergeni
    - protector împotriva deshidratării
    - conferă elasticitate şi supleţe pielii
    - excelentă afinitate faţă de piele
    - textură mătăsoasă non-grasă
    - rezistent la oxidare
    - suportă încălzire până la 80°C dacă este cazul

Recomandări în cosmetică
    * potrivit pentru toate tipurile de ten
    * piele uscată, deshidratată
    * serumuri faciale
    * bază pentru masaj facial
    * piele expusă la condiţii meteo nefavorabile
    * îngrijirea zonei ochilor
    * rujuri, balsam de buze
    * fond de ten, farduri
    * îngrijirea părului
    * masaje

Utilizare cosmetică
    - se poate aplica pe piele ca atare, nediluat

    - in combinatie cu uleiuri sau ingrediente liposolubile
    - ca ingredient în diferite preparate cosmetice, în emulsii la faza uleioasă
    - serumuri faciale şi pentru zona ochilor
    - compoziţii de machiaj şi de îngrijire a buzelor
    - uleiuri de masaj cu textură mai uscată
    - creme non-grase
    - aplicat pe firele de păr la vârfuri
    - creme şi loţiuni fine, catifelante
    - creme de noapte cu proprietăţi restructurante

Sinergii speciale
    * cu ulei de argan şi rosa mosqueta pentru un serum antiage
    * cu ulei de borago, ulei de trandafiri macerat şi ulei esenţial de geraniu pentru masaj facial
    * cu vitamina A, coenzima Q10 şi ulei de primula serii pentru creme regeneratoare de noapte
    * combinat cu ulei de jojoba şi ulei esenţial de frankincense pentru îngrijirea tenului gras
    * cu ulei de vanilie şi parfumant flori de Tiare pentru un masaj corporal
    * cu ulei de Monoi de Tahiti pentru aplicare pe părul uscat

Păstrare: în loc răcoros, ferit de lumină şi umiditate

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută