Categorii

Caută

Dioxid de titan, pulbere cosmetică, 25 gr

Dioxid de titan, pulbere cosmetică, 25 gr

Este o pulbere fină, complet opacă şi un excelent filtru UV. Îmbunătățește aderența pe piele a altor ingrediente. Aprobat pentru utilizare în produsele cosmetice pentru buze, pleoape, ten şi unghii.

Detalii


5,64 lei

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Acest produs nu are puncte de loialitate.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Descriere şi recomandări

Dioxidul de titan (TiO2) numit și ”alb de titan” este un pigment mineral cu un indice refractiv ridicat, reflectă și difuzează lumina.

Este inert, stabil termic, insolubil în apă sau uleiuri dar este dispersabil îndeosebi în medii uleioase sau pudroase/uscate. Este opacifer, reduce transparența compozițiilor cosmetice, albește și deschide culoarea preparatelor pe bază de pigmenți.

Este un filtru mineral ce acţionează ca barieră fizică de protecţie UV. În compoziții de machiaj creşte opacitatea altor pigmenţi şi îmbunătăţeşte aderenţa acestora pe piele.

Dioxidul de titan este aprobat de peste 90 de ani ca ingredient în produse alimentare, farmaceutice și cosmetice. Dioxidul de titan ce nu se prezintă sub formă de nanoparticule, aplicat pe piele nu o penetrează, nu se absoarbe și nu este toxic. Se va evita însă inhalarea!

Prezentare: pulbere albă inodoră

Calitate: grad cosmetic 

Ingrediente (INCI): (CI 77891) titanium dioxide

Proprietăţi

§  reflectorizant 

§  opacifer

§  colorant alb

§  protector UV

Recomandări, aplicații

§  produse pentru machiaj

§  creme pentru protecţie solară 

§  colorant alb și opacifer în săpunuri

Utilizare, dozaj

§  ca ingredient în creme cu protecție solară și compoziții de machiaj: pudră de ten, blush, corector, ruj și alte cosmetice decorative

§  dozaj indicativ: 1 - 25%

Păstrare: în loc ferit de umiditate, în recipient închis

Date de siguranţă: a nu se inhala, a nu se ingera, a nu se lăsa la îndemâna copiilor, a se evita contactul cu ochii; uz cosmetic

Cantitate: 25gr

Producator: Mayam

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută