Categorii

Newsletter

Caută

Oxid de zinc, pulbere grad cosmetic, 50 gr

Oxid de zinc, pulbere grad cosmetic, 50 gr

Are proprietăți de stimulare a vindecării cutanate, este purifiant, antiseptic şi un excelent filtru UVA şi UVB. În compoziții de machiaj creşte opacitatea altor pigmenți, îmbunătățește aderenţa lor pe piele, este pigment alb.

Detalii

Preț redus!
4,27 lei

4,50 lei

(preţ redus cu 5 %)


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Acest produs nu are puncte de loialitate.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Un ingredient foarte răspândit în aplicaţiile cosmetice fiind util atât ca și pigment cât și datorită proprietăților antiseptice, purifiante și ca stimulant al vindecării cutanate.

Este purifiant şi un excelent filtru UVA şi UVB. În compoziții de machiaj creşte opacitatea altor pigmenți şi îmbunătățește aderenţa acestora pe piele.

PREZENTARE: pulbere albă inodoră

Calitate: grad cosmetic 

Dimensiunea particulelor: 0.3-0.4 microni (300-400 nm)
nanoparticulele sunt < 100 nm

Ingrediente: zinc oxide (CI 77497)

Utilizari: Ten, Corp, Copii, Machiaj; se poate include intr-o Crema gata preparata.

Proprietăţi

  • antibacterian
  • antifungic
  • antiseptic
  • efect barieră pe piele
  • protector UV
  • insolubil în apă sau uleiuri
  • dispersabil în apă şi uleiuri

Recomandări

  • piele iritată
  • eczeme, acnee
  • pielea expusă la umezeală
  • creme de scutece
  • pudră de ten cu filtru UV
  • fond de ten
  • fard de pleoape
  • rujuri

De reţinut:

  • oxidul de zinc nu este solubil
    în apă sau uleiuri dar este dispersabil
    atât în medii apoase cât şi uleioase
  • pentru facilitarea dispersării în creme
    recomandăm în prealabil frecarea
    pulberii cu pistilul într-un mojar

Recomandari privind prepararea compozitiilor:

  • inclus în loţiuni de protecţie solară în concentraţie de 20% conferă un FPS de 20. Se recomandă combinarea 1/1 cu dioxid de titan ca protecţie pentru întregul spectru UVA şi UVB
  • concentraţii recomandate:
  • pentru cremă de scutece 5-20%
  • pentru loţiuni de protecţie solară 5-20%
  • pentru produsele de machiaj până la 50%

 Păstrare:

  • în loc răcoros, ferit de umiditate, în recipient închis

Date de siguranţă:

  • a nu se inhala
  • a nu se ingera
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • a se evita contactul cu ochii
  • uz extern!



Cantitate: 50gr

Producator: Mayam

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.




Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută