Categorii

Newsletter

Caută

AHA-ACIZI DE FRUCTE, 25ml

AHA-ACIZI DE FRUCTE, 25ml

Activ puternic regenerant, antirid, iluminant al pielii. Ingredient pentru peeling, umple ridurile, estompează petele de pigmentare şi neregularităţile pielii. Compoziţie complet vegetală.

Detalii


13,50 lei

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Acizii de fructe (sau AHA) sunt activi eficienţi şi recunoscuţi ce permit realizarea de lifting facial. Datorită efectului de peeling şi a acţiunii de regenerare celulară, sunt utilizaţi în compoziţii pentru umplerea ridurilor, uniformizarea tenului, asigurarea luminozităţii pielii, estomparea petelor pigmentare şi a neregularităţilor pielii.

Termenul ”AHA” desemnează acizii alfa hidroxilaţi (Alpha Hydroxy Acides). Aceştia sunt derivaţi în principal din zaharurile fructelor. Principalii acizi din fructe sunt acizii lactic, malic, glicolic, citric şi tartric. 

Cei mai cunoscuţi sunt acizii glicolic şi lactic deoarece au o capacitate deosebită de a pătrunde în piele şi sunt în mod curent utilizaţi pentru efectul de peeling. Aceste peelinguri reîntineresc pielea, redau strălucirea tenului, înlătură imperfecţiunile de suprafaţă, ameliorează petele de pigmentare, reduc profunzimea ridurilor.
Acizii din fructe favorizează reînnoirea celulară dar sunt în egală măsură cunoscuţi pentru creşterea elasticităţii pielii şi stimularea producerii de colagen.

O proprietate remarcabilă este faptul că AHA contribuie la neutralizarea daunelor provocate de razele UV.

Diverse studii indică faptul că aplicarea regulată îndelungată (4 - 6 luni)  a AHA, favorizează dispariţia ridurilor fine, diminuarea profunzimii celor adânci şi deschiderea culorii zonelor hiperpigmentate.
Contrar acidului retinoic care este un agent de peeling puternic şi poate provoca arsuri, acizii din fructe sunt în general bine toleraţi de piele.

Conţinut în acizi din fructe: lactic(~30%), glicolic(~15%), citric(~4%), malic(<1%) şi tartric(<1%)

Compoziţia este 100% de origine vegetală

 

PREZENTARE: lichid fluid incolor uşor gălbui, solubil în apă, insolubil în uleiuri.

Ingrediente: aqua, vaccinium myrtillus fruit extract, saccharum officinarum extract, acer saccharum extract, citrus aurantium dulcis fruit extract, citrus limon fruit extract.

Proprietăţi

  • puternic antiage
  • diminuează profunzimea ridurilor
  • uniformizează tenul
  • umectant
  • keratolitic, efect de peeling
  • stimulant al biosintezei glicozaminoglicanelor
  • regenerant, stimulează reînnoirea celulară
  • stimulează sinteza colagenului
  • elasticizant
  • purifică pielea
  • efect antiîmbătrânire
  • estompează petele de îmbătrânire
  • estompează imperfecţiunile pielii
  • favorizează hidratarea pielii
  • elimină surplusul de sebum
  • conferă strălucire firelor de păr

Recomandări

  • piele îmbătrânită, matură
  • ten tern
  • ten cu porii deschişi
  • ten neuniform
  • ten cu probleme, inclusiv acnee
  • ten gras, congestionat
  • riduri fine şi accentuate
  • pete pigmentare (pete de ficat)
  • pete de îmbătrânire
  • cicatrici rezultate în urma acneei
  • păr lipsit de vitalitate şi strălucire

ASOCIERI şi ATENŢIONĂRI:

  • se poate apela la alantoină sau bisabolol pentru a preveni sensibilizarea tenului fragil
  • se va evita combinarea cu acidul lactic, acidul retinoic, glicolic...
  • pH-ul compoziţiilor pentru ten trebuie să fie cuprins între 4 - 6
  • nu este solubil in apa
  • se poate adauga in creme gata preparate
  • este solubil in apa

Recomandari privind prepararea compozitiilor cosmetice:

  • dozaj regular recomandat în compoziţii cosmetice 1-2% pentru aplicări regulate pe termen lung (4-6 luni) sau 5-10% pentru peeling
  • se poate include deopotrivă în creme, loţiuni, geluri, măşti, gomaj, gel de aloe vera, baza de curăţare neutre, şampoane (modifică uşor vâscozitatea), creme prefabricate sau baze de creme apoase (aici atenţie la a se adăuga treptat în doze moderate pentru că este posibil să destabilizeze compoziţia)
  • ca ingredient inclus în creme şi măşti pentru iluminarea tenului
  • ca ingredient inclus în compoziţii destinate pentru tratamente antiîmbătrânire şi anti-rid
  • inclus în cadrul tratamentelor de lifting
  • înclus în compoziţii serumuri şi creme pentru uniformizarea tenului
  • ca ingredient în compoziţii de depigmentare
  • ca ingredient în măşti şi alte produse exfoliante pentru efect de peeling
  • ca ingredient inclus în gel sau tonic de curăţare purifiant pentru tenul cu probleme
  • încorporat în creme şi loţiuni pentru îngrijirea şi echilibrarea tenului gras şi acneic
  • ca ingredient în şampoane pentru a conferi strălucire părului

Păstrare:

  • într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de lumina directă

Date de siguranţă:

  • non-toxic, posibil- iritant, posibil-sensibilizant
  • anumite tenuri pot fi sensibile, efectuaţi un test cu soluţie 5% în pliul cotului
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • a nu se utiliza pur pe piele
  • a se evita contactul cu ochii
  • a se păstra dozajele recomandate
  • uz extern!

Producator: Mayam

Cantitate: 25ml

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută