Categorii

Caută

Detergent praf BIO sensitive pentru hăinuţele copiilor

Detergent praf BIO sensitive pentru hăinuţele copiilor

Detergentul sensitive este recomandat pentru hăinuţele copiilor şi persoane cu pielea sensibilă, nu conţine parfumuri, petrochimice, enzime, ingrediente periculoase

Detalii


50,50 lei

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 5 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 5 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 1,25 lei.


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

30 alte produse din aceeaşi categorie:

Nu conţine parfumuri, nu conţine nici un fel de chimicale de sinteză, consevanţi, enzime sau coloranţi, fiind deci potrivit în special pentru copii, persoane cu pielea delicată sau persoanele alergice.

 

Ingrediente: 50% sapun din plante*, 10-30% soda, 10-30% silicati, 5-10% acid poliaspargic, 2-5% citrati. *=certificate organic / culturi salbatice.UTILIZARE/DOZAJ

Potrivit atât pentru spălare manuală cât şi pentru maşina automată. Detergentul sensitive poate fi suplimentat cu dedurizant respectiv cu înălbitor din gama Sodasan.

Cantitate recomandată: 60 ml pentru 4.5 kg rufe cu murdărie medie.

1.2 kg este suficient pentru 21 spălari în zonele cu apă moale şi de duritate medie.
20 kg este suficient pentru 340 spălari în zonele cu apă moale şi de duritate medie.

 

Despre câteva ingrediente:
În comparaţie cu detergenţii sintetici, săpunul este mult mai blând cu pielea, fibrele şi mediul înconjurător.

Se degradează mult mai uşor decat mulţi detergenţi şi este mult mai puţin toxic pentru animalele de apă.

De asemenea, săpunul curăţă la fel de eficient ca şi detergenţii, cu condiţia să se folosească apă moale la temperaturi medii şi mari.
Sare din poliaspargina

Acidul aspartic şi aspargina sunt doi aminoacizi neesenţiali, cu rol important în eliminarea substanţelor azotate rezultate din catabolism (proprietate antiazotemică), îndeosebi a amoniacului. Cele doua substanţe acţionează în tandem. 
În mod natural, cei doi aminoacizi se găsesc în structura unor proteine complexe, cum ar fi cazeina din lapte, care conţine mai mult de 8% acid aspartic + aspargina. Acidul aspartic şi aspargina, se mai găsesc în mod natural, în mierea de albine, în polen, fructe de mare, peşti, alge, frunze de dud, teci de fasole, spanac, urzică, cicoare.  Acţionează în detergent pentru dedurizarea apei şi ajută la îndepărtarea murdăriei.
Citrat
Sare a acidului citric.
Silicat
Sare a acidului silicic, care intră în compoziţia unui mare număr de minerale. Acţionează pentru păstrarea albului rufelor albe, şi împotriva corodării.

BIODEGRADABILITATE:
CARBONATUL şi SILICAŢII sunt substanţe minerale care nu au nevoie să se degradeze mai departe în natură.
SĂPUNUL este clasificat ca rapid biodegradabil conform instrucţiunilor OECD.

 

Cantitate: 1,2 KG

Fabricat în Germania

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Naturissimo sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

Scris de cătreTextul recenziei
2011-11-14 MARIA ....Sunt foarte fericita ca am gasit acest detergent! Nu tolerez parfumurile (de niciun fel, mai ales la produsele de ingrijire a corpului) si acesta este primul detergent care nu miroase! Cand scot rufele din masina nu miros a nimic, doar a rufa curata! Super happy. Sper sa il gasesc mereu de acum incolo.
2011-06-18 Dana ....eu folosesc o capsula dispersoare de detergent lichid sau praf ( un borcanas gradat,de plastic cu capacul cu orificii) unde pun cantitatea de detergent dorita si o pun impreuna cu hainele in cuva masinii de spalat. Acest dispersor previne coagularea detergentului. eu l-am achizitionat de la amway si nu costa mai mult de 5-6 lei ... si rezista in timp ( il folosesc de 2-3 ani ).
2010-12-23 Bobu ....Il folosesc si nu imi ramane in sertarul masinii de spalat; a ramas o data, dar de atunci sterg apa ramasa in sertar inainte de a pune detergentul si de atunci nu am probleme :)
2010-08-17 Viviana ....Detergentul nu se topeste f. bine,mereu ramane cate un pic in sertarul masinii de spalat.Trebuie neaparat folosit cu un dedurizant,si cu un inalbitor din aceeasi gama,pt ca ineaca albul din rufe.

Doar utilizatorii înregistrați pot adăuga recenzii

 

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută