Categorii

Newsletter

Caută

Săpun bio solid pentru spălări grele şi îndepărtare pete 100 gr

Săpun bio solid pentru spălări grele şi îndepărtare pete 100 gr

Util aplicat pe pete înainte de spălare sau pentru spălarea hainelor mai murdare, cum ar fi ciorapii, cămăşi cu guler murdar.

Detalii


8,20 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Acest produs nu are puncte de loialitate.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Un săpun eficient împotriva petelor cauzate de fructe, sânge, cerneală şi pastă de pix şi pentru îndepărtarea murdăriei încăpăţânate.

Ingrediente: Apă, săpun vegetal, ulei de palmier, bilă de bovine, clorofilă.

SĂPUNUL este uşor alcalin la utilizare. Culoarea verde a calupurilor poate deveni mai deschisă datorită fotodegradării, fapt care nu reduce puterea săpunului. Culoarea maronie care apare ulterior este la fel unul care survine în mod natural.

 

Cantitate: 100gr

Producator: Sodasan

Fabricat în Germania

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Naturissimo sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută