Categorii

Newsletter

Caută

Vitamina E naturala, uz cosmetic 10ml

Vitamina E naturala, uz cosmetic 10ml

Tocoferolul sau vitamina E este esentiala pentru sanatatea pielii.

Are un efect puternic antioxidant, protector impotriva deshidratarii cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerant.



Detalii


11,64 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Vitamina E naturala, uz cosmetice - 10 ml

Vitamina E este un reputat antioxidant si protector celular, activ antimbatranire, netezeste si repara pielea.

Tocoferolul sau vitamina E este esentiala pentru sanatatea pielii. Ca aplicatie cosmetica este importanta in special pentru ingrijirea pielii uscate sau mature.

Este prezenta in segmentele lipofile ale membranei celulare.

Are un efect puternic antioxidant, protector impotriva deshidratarii cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerant.

 

Proprietatile vitaminei E:

- antioxidant;

- antiimbatranire;

- elasticizant;

- calmant si antiinflamator;

- stabilizant de uleiuri si grasimi in compozitii (previne rancezirea);

- epitelizant;

- regenerant cutanat;

- previne imbatranirea celulelor;

- actioneaza pozitiv asupra circulatiei sanguine periferice;

- fortifica tesutul conjunctiv;

- protejeaza de daunele generate de radicalii liberi si razele UV;

- promoveaza epitelizarea si activitatea enzimelor proprii ale pielii.

- uz extern

 

  Recomandari vitamina E:

- toate tipurile de produse pentru ingrijirea pielii;

- in compozitii pentru accelerarea vindecarii arsurilor, eczemelor si a altor probleme ale pielii;

- compozitii pentru tratarea acneei, psoriazisului;

- in produse de ingrijire dupa expunerea solara;

- produse de machiaj;

- masti, serumuri, tratamente pentru par;

- ca antioxidant pentru uleiuri vegetale sensibile la oxidare;

- pentru prelungirea duratei de utilizare a cremelor, balsamurilor, unguentelor;

- ca antioxidant in emulsii ce contin si uleiuri sensibile la oxidare.

 

Cum se folosește în cosmetică

  • ca ingredient activ: dozaj 0.1 - 0.5%, adăugat la finalul preparării, la rece
  • inclus în creme, serumuri şi uleiuri antiage
  • inclus în compoziţii dedicate îngrijirii pielii uscate, deshidratate
  • în compoziţii elasticizante şi hidratante
  • în unguente şi balsamuri reparatoare
  • în compoziţii cu aplicare după expunerea pielii la soare
  • în uleiuri şi creme de plajă ca protector celular şi antioxidant
  • ca antioxidant: dozaj 0.05-0.2%
  • pentru prevenirea râncezirii uleiurilor sensibile la oxidare se adaugă direct în recipientul original al uleiului, prelungeşte durata de utilizare cu 3-6 luni
  • pentru compoziţii exclusiv uleioase sau în emulsii, balsamuri, la finalul preparării, la rece

Date de siguranţă: a nu se păstra la îndemâna copiilor; uz cosmetic

Păstrare: închis etanș, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

 

Producator: Mayam

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută