Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de avocado presat la rece, 50ml

Ulei de avocado presat la rece, 50ml

Obtinut prin procedee mecanice, prin presarea la rece a fructelor de avocado
Uleiul de avocado ec
Patrunde adanc in epiderma, hidrateaza intens, regenereaza tesuturile deteriorate, protejeaza impotriva radicalilor liberi.

Detalii


11,50 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

30 alte produse din aceeaşi categorie:

Ulei de avocado, presat la rece - 50ml 

Prezentare: recipient din sticla bruna cu picurator
Tara de provenienta: Noua Zeelanda


Obtinut prin procedee mecanice, prin presarea la rece a fructelor de avocado.
Uleiul de avocado este un adevarat elixir pentru tenul uscat, deteriorat si matur.
Este bogat in vitaminele A, D si E, lecitina, acizi grasi esentiali si steroli.
Patrunde adanc in epiderma, hidrateaza intens, regenereaza tesuturile deteriorate, protejeaza impotriva radicalilor liberi.

Proprietatile uleiului de avocado: emolient, catifelant, penetrant, cicatrizant; hidrateaza si inmoaie pielea, atenueaza reactiile infalamtorii, regleaza permeabilitatea celulara, asitent la bronzare, hranitor si regenerant al parului.

Uleiul de avoado este recomandat pentru: ten matur, ridat, devitlizat, ten uscat sau descuamat, ingrijirea gatului si decolteului, piele sensibila, fragila, ingrijirea zonei ochilor, cicatrici si mici imprefectiuni ale pielii, vergeturi (preventiv si curativ), transportarea mai adanca in piele a diverselor active cosmetice, regenerarea parului uscat, deteriorat, afectat de chimicale, prevenirea caderii parului.


Uleiul de avocado este un ulei mono-saturat, de culoare verde-masliniu, cu  o textura densa si o aroma dulce, ca de nuca.

O sursa bogata de vitamina A si D, uleiul de avocado este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime, ceea ce il recomanda ca un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate.

Uleiul de avocado este bogat in steroli (denumiti steroizi ai plantelor), substante reputate pentru efectul lor de a atenua petele produse de varsta sau de expunerea la soare, cicatricile.

Uleiul de avocado mareste in mod seminificativ si superior altor uleiuri vegetale, productia de colagen din piele, care dupa cum stim, se diminueaza in cantitate odata cu varsta, ducand la imbatranirea pielii si aparitia ridurilor.

Nu este de mirare ca uleiul de avocado este folosit pentru a contracara efectele imbatranirii, direct aplicat pe piele sau inclus in produsele anti-ageing.

Folosirea uleiului de avocado pentru par  poate aduce multiple beneficii. Este unul dintre cele mai bune uleiuri care pot fi folosite pentru hranirea, dar mai ales pentru stimularea cresterea parului.

Uleiul de avocado contine o cantitate mare de nutrienti necesari: proteine, vitamina A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic si amino-acizi, fiecare dintre acestia cu un rol esential in cresterea si hranirea firului de par.

Adaugand la acestea continutul de lecitina care il face sa penetreze usor, precum si ecranul UV pe care il ofera, uleiul de avocado se dovedeste a fi un favorit al industriei cosmetice cand vine vorba de produse pentru ingrijirea si tratarea parului.




Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută