Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de Yangu virgin, 50 ml

Ulei de Yangu virgin, 50 ml

Uleiul de yangu este folosit ca ingredient pentru îngrijirea părului şi ca ulei cu proprietăţi de protecţie UV pentru piele. 

Este un ulei non-gras, uşor seboregulator, potrivit pentru tenurile mixte şi grase

Detalii


17,50 lei

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Uleiul de yangu este obţinut din seminţele unui copac african ce creşte în special în pădurile din Kenya. Este remarcat pentru conţinutul de antioxidanţi şi acizi graşi esenţiali. 

A devenit popular ca ingredient pentru îngrijirea părului şi ca ulei cu proprietăţi de protecţie UV pentru piele. 

Este un ulei non-gras, uşor seboregulator, potrivit pentru tenurile mixte şi grase.

 

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţe

Zona geografică de provenienţă: Kenya

Prezentare: lichid clar, culoare gălbuie, vâscozitate medie, miros caracteristic uşor de nuci/alune

Profil de acizi grasi esenţiali: acid oleic 41-47%, acid linoleic 25-34%, acid palmitic 15-20%, acid stearic 3-6%

 

Pe piele: penetrează bine pielea, senzaţie destul de uscată, non-omedogenic*

*comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. 

Un ulei considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează 

obligatoriu coşuri, puncte negre, acnee la orice persoană. Aplicarea mai ales în stare pură unui ulei comedogen trebuie evitată de persoanele care au piele cu tendinţe acneice, dar se paote folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente

 

RECOMANDARI IN COSMETICA

-potrivit pentru orice tip de păr

-păr deteriorat, uscat sau devitalizat

-păr vopsit

-păr ce se încâlceste repede, indisciplinat

-tenuri mixte, grase

-ten cu tendinţe acneice

-creme pentru protectie solară



Cum se folosește în cosmetică

  • se poate folosi ca atare sau combinat cu alte ingrediente
  • în emulsii se include ca ingredient în faza uleioasă

Se pot prepara:

  • creme de zi şi de noapte pentru orice tip de ten
  • creme şi loţiuni pentru tenul mixt, gras
  • masaj facial, seruri uleioase
  • creme protectoare
  • uleiuri şi creme de plajă
  • uleiuri de masaj
  • măşti capilare
  • balsam, creme capilare
  • seruri pentru păr

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă:uz cosmetic


Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută