Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de Broccoli BIO, virgin, 10 ml

Ulei de Broccoli BIO, virgin, 10 ml

Uleiul de Broccoli Bio virgin este recomandat in tratamentele de par, deoarece hidrateaza, faciliteaza coafarea si este un nutritiv forte pentru piele si par.

 

Detalii


10,50 lei

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Ulei de Broccoli BIO virgin este bogat în nutrienți și acizi grași nesaturați, fiind remarcat pentru beneficiile pe care le aduce părului. Este un ulei vegetal special ce îmbracă firul de păr fără să-l încarce, netezește firele, disciplinează buclele, facilitează pieptănatul.

Se folosește în procent redus ca ingredient în preparate cosmetice, este un ulei concentrat și vâscos.

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţe

Zona geografică de provenienţă: Germania/Italia

Prezentare: lichid clar, culoare galben-verzuie, vâscozitate ridicată, miros caracteristic destul de pregnant

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife

Pe piele: se absoarbe lent, senzaţie grasă dacă se aplică în stare nediluată

Ingrediente (INCI): brassica oleracea oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile uleiului de broccoli

  • hrăneşte pielea și-i menține hidratarea
  • restaurează elasticitatea şi tonicitatea cutanată
  • întarzie apariţia ridurilor, antiage
  • reduce roşeaţa şi petele
  • reduce hiperproliferarea transepidermală
  • reduce mâncărimile
  • ameliorează inflamaţiile
  • cicatrizant, regenerator al ţesuturilor cutanate
  • ameliorează daunele provocate de radiaţii sau soare

Recomandari in cosmetica

-par degradat, par uscat
-varfuri despicate, par fragil
-par fin, par tern
-par dificil de pieptanat, cu tendinte de incalcire
-par cret, indisciplinat
-ten uscat, deshidratat

ACTIUNI
-nutritiv forte pentru par si piele
-efect conditionator pentru par
-mentine hidratarea
-faciliteaza coafarea
-confera stralucire
-imbraca firul de par fara sa-l incarce

Se recomanda utilizarea doar diluat sau combinat cu alte ingrediente, atat pe par cat si pe piele
dozaj uzual recomandat 5-10%

Se pot prepara:
-seruri capilare
-creme si masti capilare
-balsamuri, conditionatoare
-creme de noapte nutritive si regenerante pentru tenuri deshidratate

Fiind un ulei vascos si concentrat, se recomanda utilizarea combinata cu uleiuri vegetale ce au textura mai uscata si sunt penetrante, cum ar fi: ulei de kukui, macadamia, yangu, squalane, ulei din seminte de struguri, pepene de kalahari.


Pastrare:
-fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original

Date de siguranta:
-non-iritant, non-sensibilizant
-uz extern! 

AMBALAJ 10ml

PRODUCATOR MAYAM

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută