Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de Kukui, 50 ml

Ulei de Kukui, 50 ml

Este un ulei non-gras, foarte penetrant, util pentru aplicatii capilare deoarece penetreaza firul de par si are proprietati regeneratoare si reparatoare. 

Detalii


14,04 lei

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Este un ulei non-gras, foarte penetrant, util pentru aplicatii capilare deoarece penetreaza firul de par si are proprietati regeneratoare si reparatoare. 


RECOMANDARI IN COSMETICA
-potrivit pentru orice tip de piele
-ten gras, mixt, problematic
-piele foarte uscata, deshidratata, sensibila
-piele descuamata, crapata
-Ingrijirea pielii copiilor, eriteme
-iritatii, eczeme, psoriazis
-potrivit pentru orice tip de par In special pentru cel uscat, deteriorat
-par IncAlcit, fragil, cu tendinta de rupere
-se poate folosi ca atare sau combinat cu alte ingrediente

Uleiul de kukui este utilizat de mult timp In Hawai, recent a devenit apreciat si recunoscut In toata lumea. 
Pentru ten si corp este interesant avand In vedere ca aduce beneficii atat pielii uscate, descuamate, deteriorate cat si pielii grase.

Metoda de obtinere: prin presare din seminte urmata de rafinare.

Varianta rafinata este mai putin sensibila la oxidare si prin urmare suporta incalzire daca se prepara creme, emulsii.

Zona geografica de provenienta: Indonezia
Prezentare: lichid clar, incolor usor galbui, vAscozitate scazuta, miros slab aproape inodor

Pe piele: penetreaza foarte bine pielea, senzatie uscata, non-comedogenic*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. 
Un ulei considerat comedogen poate Infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, 
acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales In stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, 
dar se poate folosi ca ingredient Intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente

ACTIUNI
-regenerator, restructurant
-hidratant
-reparator
-atenueaza afectiunile cutanate
-pentetreaza straturile mai adanci ale pielii
-faciliteaza penetrarea altor ingrediente
-penetreaza fibra capilara
-conditionator capilar

Se pot prepara:
-creme de ten si corp
-masaj facial si corporal
-creme si lotiuni reparatoare
-creme de zi pentru ten mixt, gras
-seruri si creme de noapte regenerante
-creme, lotiuni, uleiuri dupa expunerea la soare
-crema de maini
-aplicatii locale la bebelusi
-masti si creme capilare
-balsam de par
-seruri pentru par

Pastrare:
-fiind un ulei moderat oxidativ, se pastreaza de preferinta sub 19°C, ferit de umezeala si lumina

Date de siguranta:
-non-iritant, non-sensibilizant
-uz extern 

Prezentare: 50 ml 

Producator: Mayam

 

 Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută