Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de Catina Bio, 10 ml

Ulei de Catina Bio, 10 ml

Asigura necesarul de nutrienti si vitamine pentru o dieta echilibrata cu efecte tonice generale, imunomodulatoare, de combatere a efectelor negative ale stresului, de incetinire a proceselor de imbatranire.

Detalii


19,90 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Uleiul de cătină, în special cel extras din seminţe, conţine o abundenţă de substanţe bioactive. Cam 90% din compoziţie este reprezentată de acizii graşi nesaturaţi. Excepţional de bogat în vitamina A, E, D, C, D şi K, caroten, flavonoide, fitosteroli, serotonină, aminoacizi şi oligoelemente, inclusiv fier, zinc, calciu, mangan, seleniu, iod etc, care sunt atât de importanţi pentru sănătate.

Metoda de obţinere: prin extracţie CO2 din seminţele boabelor

Compozitie : Ulei din fructe de catina (Hippophae oleum).

Forma de prezentare: Flacoane de 10 ml; 

Actiune

Asigura necesarul de nutrienti si vitamine pentru o dieta echilibrata cu efecte tonice generale, imunomodulatoare, de combatere a efectelor negative ale stresului, de incetinire a proceselor de imbatranire.

Recomandari:

Asigura suplimentarea dietei in cazul unor afectiuni dermatologice, afectiuni ORL cu componenta atrofica si inflamatoare, afectiuni cardiovasculare, afectiuni ale aparatului digestiv, afectiuni uro-genitale, afectiuni neurologice si psihice. Evidentiem in mod deosebit proprietatile favorabile in anemii. Are un rol benefic in stagnarea si regresul diverselor afectiuni oculare.

 Componenţi principali: o serie de elemente bioactive interesante şi rare, doze ridicate de acizi graşi nesaturaţi, vitamina E, C, A, K, B1, B2, acid folic, carotinoide, aminoacizi esenţiali, flavonoide, omega 3 şi omega 6, fitosteroli

  • Termen de valabilitate: 2 ani.

 

CALITATE: Ulei de Catină BIO, MAYAM- produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Prezentare: lichid galben-portocaliu, vâscozitate medie, miros uleios caracteristic uşor acidulat. Textura este fină, destul de seacă.

Proprietăţi

- nutritiv, revitalizant, restaurator

- regenerator, cicatrizant

- hidratant

- protector solar, ajută la refacerea efectelor dăunătoare ale radiaţiilor solare

- antirid

- antiinflamator

- stimulează regenerarea şi oxigenarea celulelor

- ajută la prevenirea formării petelor de vârstă

- contribuie la vindecarea pielii crăpate, descuamate

- transportă şi alte ingrediente active în piele

- ajută la prevenirea deteriorării pielii din cauza radiaţiilor solare UV

- ajută pielea pentru a reţine umezeala

- ajută la reducerea apariţiei ridurilor

- conferă alinare pielii deshidratate şi ultrasensibile

- util în combaterea condiţiilor de eczeme, psoriazis, stări post-operatorii

Recomandări

- dermatită atopică

- eczeme, psoriazis

- arsuri, tăieturi, cicatrici şi răni care se vindecă greu

- degerături

- pielea iritată sau uscată

- prurit

- ulcere cutanate, piele opărită

- vătămări de la radiaţii şi arsuri solare

- pigmentare postpartum

- regenerarea ţesuturilor

- acnee

-rozacee

- candidoză cutanată

mătreaţă

- seboree

- unghii afectate de fungi

In COSMETICA - Recomandari privind prepararea compozitiilor - Dozaj si concentratii regulare 

  • inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie regulară de de 2-10% la faza uleioasă
  • ca ingredient în compoziţii antiage restructurante şi revitalizante pentru ten
  • ca ingredient uleiuri şi unguente pentru tratamentul pielii afectate de diverse probleme
  • ca ingredient într-o compoziţie de protecţie solară într-un procent maxim de 10%



Păstrare:

  • fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigier.

Date de siguranţă:

  • non-iritant, non-toxic, non-alergizant
  • este un ulei concentrat, nu depăşiţi dozajul recomandat
  • nu lăsaţi la îndemâna copiilor
  • uz extern!

Producator : Mayam

Cantitate: 10 ml

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută