Categorii

Newsletter

Caută

Orez Rosu Bio 500gr Longevita

Orez Rosu Bio 500gr Longevita

 Este un orez integral cu o coaja exterioara rosie si are un gust de nuca si o textura usor elastica la mestecat.

Orezul rosu este o combinatie dintre orezul salbatic si cel de cultura.

Are proprietati nutritive de exceptie,fiind foarte bogat in vitamina si antioxidanti.



Detalii


18,25 lei

Disponibilitate: In stoc la furnizor


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

30 alte produse din aceeaşi categorie:

Orez Rosu BIo, 500 gr - Longevita

 Este un orez integral cu o coaja exterioara rosie si are un gust de nuca si o textura usor elastica la mestecat.

Orezul rosu este o combinatie dintre orezul salbatic si cel de cultura.

Are proprietati nutritive de exceptie,fiind foarte bogat in vitamina si antioxidanti.



Orezul rosu este un aliment delicios, dar in acelasi timp are un rol terapeutic, fiind supranumit aliment-medicament.

Istoria orezului rosu incepe in China Antica, in timpul dinastiei Tang. Acesta avea intrebuintari culinare, dar si de tratarea a diverselor afectiuni. In medicina traditionala chineza orezului rosu i s-au atribuit beneficii in tratarea hipertensiunii arteriale, afectiunilor digestive si in eliminarea blocajelor sanguine.

Utilizarea ca medicament in epoca moderna, a inceput in anii ’70, in SUA, fiind indicat in probleme circluatorii, digestive si de colesterol marit.

Nu exista studii stiintifice foarte amanuntite care sa arate intercatiunea orezului rosu cu alte medicamente sau posibile efecte adverse.

Pe de alta parte, unii specialisti sunt de parere, ca, in teorie, drojdia de orez rosu poate sa creasca riscul de hemoragii, asadar trebuie consumat cu precautie de catre persoanele cu risc de sangerari si sa nu il asocieze cu medicamente care favorizeaza riscul de sangerari.

De asemenea, datorita faptului ca are in compozitia chimica substante asemanatoare cu cele medicamentoase, este recomandata evitarea consumului de catre femeile insarcinate si cele care alapteaza.

Sursa:http://www.ehow.com/about_5127094_benefits-red-rice.html

 

Beneficiile consumului de orez rosu

* scade nivelul colesterolului rau - ingredientul activ din drojdia de orez rosu – monacolin K – regleaza actiunea unei enzime din ficat, responsabila pentru producerea colesterolului

* regleaza nivelul trigliceridelor;

* reprezinta un aport nutritiv de exceptie, prin prezenta vitaminei E si a antixodantilor.

 

Producator: Longevita

Cantitate: 500gr



 

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută