Categorii

Newsletter

Caută

Premix (amestec de făinuri) pentru patiserie "Slăbeşti mâncând" 1kg

Premix (amestec de făinuri) pentru patiserie "Slăbeşti mâncând"  1kg

Premix (amestec de făinuri) pentru patiserie "Slăbeşti mâncând" il puteţi folosi cu succes ca înlocuitor pentru făina albă la prepararea aluaturilor fine: blat de pizza, diverse blaturi pentru torturi şi prăjituri, tăiţei de casă, cozonaci.

Detalii


15,00 lei

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

30 alte produse din aceeaşi categorie:

Gama „Slăbeşti mâncând” este concepută pe principiul dietelor care utilizează în alimentaţie indici glicemici. Principiul acestor diete este de a asigura o reducere a secreţie de insulină răspunzătoare de îngrăşare şi de tulburările metabolismului lipidic şi glucidic.

„Slăbeşti mâncând” reprezintă un stil de viaţă. Poţi să mănânci gustos şi în acelaşi timp sănătos, poţi să te ridici sătul de la masă şi să rămâi în acelaşi timp suplu.

 

S.C. DIETETICA S.R.L. produce două tipuri de premixuri dietetice: mix pentru pâine „Slăbeşti mâncând” şi mix pentru patiserie „Slăbeşti mâncând”.

Secretul acestor premixuri de a contribui la scăderea în greutate şi la menţinerea greutăţii normale constă într-un artificiu de combinare a unui mix inedit de fibre dietetice cu glucide lente şi cu proteine vegetale. Unicitatea produselor este dată de combinaţia de fibre dietetice speciale al căror efect de scădere a rezistenţei la insulină (şi implicit a secreţiei de insulină) este recunoscut de comunitatea medicală internaţională. Prin utilizarea acestui mix inedit de fibre speciale am reuşit să obţinem un efect minor asupra glicemiei analog cu al preparatelor din cereale cu conţinut de minim 24% fibre, însă cu un procent uşor mai scăzut în fibră ceea ce a dus la îmbunătăţirea gustului şi aspectului preparatelor. Efectul mic asupra secreţiei de insulină se va traduce prin scăderea în greutate şi menţinerea greutăţii în limite normale.

Prin urmare, deşi sunt dietetice, preparatele pregătite cu aceste premixuri păstrează savoarea preparatelor clasice, tradiţionale.

 Pentru efecte optime recomandăm asocierea acestor produse cu o alimentaţie bazată pe utilizarea indicilor glicemici sau a sarcinii glicemice.

Atenţionare: produsele nu sunt recomandate persoanelor care sunt alergice la gluten sau la produse din soia.



Premix (amestec de făinuri) pentru patiserie "Slăbeşti mâncând" il puteţi folosi cu succes ca înlocuitor pentru făina albă la prepararea aluaturilor fine: blat de pizza, diverse blaturi pentru torturi şi prăjituri, tăiţei de casă, cozonaci.

Cantitatea de faină albă din reţetele pe care le aveţi la dispoziţie va fi înlocuită cu o cantitate echivalentă de făină pentru patiserie "Slăbeşti mâncând".

 

Produsul conţine: faină de grâu măciniş total, proteină de soia, faină de soia, fibre, târâte de grâu, gluten vital, enzime naturale.

 

Valori nutriţionale pentru 100 grame produs:

Valoare energetică - 328 Kcal

Proteine: 27,6 grame

Carbohidraţi: 39,2 grame

Grăsimi: 6,8 grame, din care grăsimi saturate 1,2 grame

Fibre totale: 17,2 grame

 

Nu conţine zahăr adăugat.

Produsul este sărac în carbohidraţi, bogat în proteine şi fibre conform Anexei Regulamentului CEE 1924/2006.

 

Cantitate: 1kg

 

ALUAT DE PIZZA – poate fi folosit şi pentru diverse alte plăcinte

170 g făină pentru patiserie „Slăbeşti mâncând”

120 – 130  ml lapte (din smântână dulce diluată cu apă)

1 ou

1 linguriţă ulei măsline

1/2 cub (de 25 g) drojdie proaspătă

1/2 linguriţă fructoză

sare

* Faceţi maiaua cu un pic de lapte călduţ (din totalul de lapte), fructoză, faină şi drojdie. Lăsaţi să crească acoperită 10 – 15 minute

* Puneţi maiaua, oul şi sarea peste restul de faină şi frământaţi adăugând laptele călduţ până obţineţi un aluat de consistenţa aluatului de cozonac; puteţi frământa cu paletele spirale ale mixerului timp de 10 minute

* La sfârşit adăugaţi uleiul de măsline, mai frământaţi 2 – 3 minute

* Acoperiţi cu folie alimentară şi lăsaţi la crescut 40 – 50 minute

* Formaţi pizza; puneţi topingurile dorite (sos roşii, bacon, mozzarella, şuncă, ardei, ciuperci etc.) şi mai lăsaţi 15 – 20 minute la crescut

* Coaceţi la temperatura maximă (pe grătarul din mijloc) 15 – 20 minute.

Puteţi face aluatul fără lapte şi ou, folosiţi în jur de 150 ml apă călduţă în loc de aceste ingrediente.

Pizza gata făcută dar nu coaptă o puteţi congela. Ulterior o decongelaţi şi o coaceţi ca pe cea proaspătă.





Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută