Categorii

Newsletter

Caută

Premix (amestec de făinuri) pentru pâine "Slăbeşti mâncând" 1 kg

Premix (amestec de făinuri) pentru pâine "Slăbeşti mâncând" 1 kg

Gama „Slăbeşti mâncând” este concepută pe principiul dietelor care utilizează în alimentaţie indici glicemici. Principiul acestor diete este de a asigura o reducere a secreţie de insulină răspunzătoare de îngrăşare şi de tulburările metabolismului lipidic şi glucidic.

Detalii


14,50 lei

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

30 alte produse din aceeaşi categorie:

Gama „Slăbeşti mâncând” este concepută pe principiul dietelor care utilizează în alimentaţie indici glicemici. Principiul acestor diete este de a asigura o reducere a secreţie de insulină răspunzătoare de îngrăşare şi de tulburările metabolismului lipidic şi glucidic.

„Slăbeşti mâncând” reprezintă un stil de viaţă. Poţi să mănânci gustos şi în acelaşi timp sănătos, poţi să te ridici sătul de la masă şi să rămâi în acelaşi timp suplu.

 S.C. DIETETICA S.R.L. produce două tipuri de premixuri dietetice: mix pentru pâine „Slăbeşti mâncând” şi mix pentru patiserie „Slăbeşti mâncând”.

Secretul acestor premixuri de a contribui la scăderea în greutate şi la menţinerea greutăţii normale constă într-un artificiu de combinare a unui mix inedit de fibre dietetice cu glucide lente şi cu proteine vegetale.

Unicitatea produselor este dată de combinaţia de fibre dietetice speciale al căror efect de scădere a rezistenţei la insulină (şi implicit a secreţiei de insulină) este recunoscut de comunitatea medicală internaţională. Prin utilizarea acestui mix inedit de fibre speciale am reuşit să obţinem un efect minor asupra glicemiei analog cu al preparatelor din cereale cu conţinut de minim 24% fibre, însă cu un procent uşor mai scăzut în fibră ceea ce a dus la îmbunătăţirea gustului şi aspectului preparatelor. Efectul mic asupra secreţiei de insulină se va traduce prin scăderea în greutate şi menţinerea greutăţii în limite normale.

Prin urmare, deşi sunt dietetice, preparatele pregătite cu aceste premixuri păstrează savoarea preparatelor clasice, tradiţionale.

Pentru efecte optime recomandăm asocierea acestor produse cu o alimentaţie bazată pe utilizarea indicilor glicemici sau a sarcinii glicemice.

 Atenţionare: produsele nu sunt recomandate persoanelor care sunt alergice la gluten sau la produse din soia.

Premix (amestec de făinuri) pentru pâine "Slăbeşti mâncând" este recomandat pentru prepararea pâinii sau a altor produse de acest tip (chifle, lipii etc). 

Produsul conţine : faină de grâu măciniş total, proteină de soia, faină de soia, fibre, târâte de grâu, gluten vital, enzime naturale.

 

Valori nutriţionale pentru 100 grame produs:

Valoare energetică - 326 Kcal

Proteine: 25,9 grame

Carbohidraţi: 42,2 grame

Grăsimi: 6 grame, din care 1,1 grame grăsimi saturate

Fibre totale: 16,6 grame

Nu conţine zahăr adăugat.

 

Produsul este sărac în carbohidraţi, bogat în proteine şi fibre conform Anexei Regulamentului CEE 1924/2006.Cantitate: 1 KG

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută