Categorii

Newsletter

Caută

GREEN COFFEE BEAN 400mg

GREEN COFFEE BEAN 400mg

Ajuta la reducerea masei de grasime din organism si la reglarea nivelului de glucoza sanguina.

Cafeaua verde din acest supliment alimentar este cafea in stare pura, neprajita sau procesata. Cafeaua verde contine o cantitate mare de antioxidanti, printre care si acidul clorogenic care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire.

Detalii


105,00 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 10 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 10 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 2,50 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

GREEN COFFEE BEAN 400mg

Secom

60 capsule vegetale

Ajuta la reducerea masei de grasime din organism si la reglarea nivelului de glucoza sanguina.

 

Avantaje

• contine extract din boabe de Cafea verde, 400mg/capsula

• garantat 200mg (50%) acid clorogenic (GCA®)

• acidul Clorogenic (GCA®) este obtinut printr-un procedeu patentat de firma Applied Foods Science, Inc. din Cafea verde pura (neprajita sau procesata, cultivata ecologic)

• capsule vegetale, recomandate in dietele vegetariane/vegane

 

Cafeaua verde este cafea in stare pura, neprajita sau procesata.

Cafeaua verde contine o cantitate mare de antioxidanti, printre care si acidul clorogenic care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire.

Acidul clorogenic (GCA®)(antioxidant din Cafea verde), prezent in toate tipurile de cafea, neutralizeaza radicalii liberi care ataca structura sistemului celular.

 

Consumul de Cafea verde are urmatoarele proprietati si beneficii:

reducerea depozitelor de grasime din organism

•ajuta la stimularea arderii acizilor grasi

•ajuta la reducerea sintezei, mentinerii si depozitarii trigliceridelor si a colesterolului

•reglarea nivelului glucozei si la reducerea complicatiilor date de cresterea acesteia din sange

•ajuta la reducerea absorbtiei glucozei la nivel intestinal si la imbunatatirea sensibilitatii celulelor la insulina

•ajuta la reducerea eliberarii glucozei si a stocarii acesteia in ficat

•ajuta la absorbtia musculara a glucozei

•protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ

•protectia hepatica:

•ajuta la reducerea cicatrizarii fibroase a ficatului: scade activitatea celulelor hepatice stelate

•mentinerea in limite normale a tensiunii arteriale

•imbunatatirea starii de spirit si a capacitatii mentale (inclusiv la persoanele varstnice)

•stimularea sistemului de aparare celulara

 

Compozitie per capsula

Cafea verde    400 mg

(Coffea spp)(extract din boabe, garantat 200mg [50%] acid clorogenic)

Componente bioactive          

Acid clorogenic (GCA®) si metabolitii acestuia (de ex.: acizii ferulic, isoferulic, cafeic, hipuric, cumaric si vanillic)

 

Mod de administrare:

Cate 1 capsula de 2 ori/zi pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

 

A se administra persoanelor diagnosticate cu diabet sau care folosesc medicatie alopata pentru controlul glicemiei doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Fiecare capsula contine o cantitate mica de cafeina, mai putin de 16mg, cantitate ce se regaseste intr-un sfert de cana de ceai verde.

 

Prezentare: 60 capsule vegetale

 

Avantajele Produsele și Tratamentelor Naturiste Secom

1. Sunt suplimente 100% naturale

    Materia primă este obținută din plante nemodificate genetic, culturi bio în sol virgin, nepoluat cu pesticide, fără îngrășaminte și fără stimulente de creștere artificiale.

 

2. Sunt originale 

    Formulele sunt unice și reprezintă rezultatul cercetării în laboratoarele specializate ale producătorilor, fiind administrate de zeci de ani la nivel mondial. 

    Produsele sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, au standarde calitative foarte înalte, ceea ce le conferă eficiență și siguranță maxime, acestea asimilându-se rapid în organism.

    Suplimentele din Portofoliul Secom sunt rezultatul cercetărilor specializate și chiar dacă aceleași ingrediente se regăsesc în alte formule, concentrația acestora diferă și în special calitatea materiei prime utilizate.

    În condițiile în care consumatorii aleg în funcție de cel mai mic preț, au apărut de piață foarte multe variante ieftine, care să răspundă acestui criteriu, din rațiuni pur comerciale, fără să aibă în vedere calitatea ingredientelor utilizate și furnizarea de rezultate adevărate în tratamentul diferitelor afecțiuni. 

 

3. Sunt importate de la producători internaționali renumiți și sunt administrate de zeci de ani la nivel mondial 

   Secom® este unic importator Nature’s Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int’l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.

 

4. Conțin materie primă de calitate superioară 

   Materia prima folosită în produsele importate de Secom® este supusă în permanență unui proces controlat de prelucrare și de fabricare ce implică verificare, decontaminare, purificare a tuturor loturilor, de aceea produsul finit nu prezintă impurități.

 

5. Au concentrații optime de ingrediente active 

   Respectă concentrațiile optime de substanțe active recomandate de literatura de specialitate pentru cele mai bune rezultate.

 

6. Ofera biodisponibilitate maximă

   Produsele importate de Secom® oferă biodisponibilitate maximă datorită extractelor patentate și a concentrațiilor optime de ingrediente active.

  În plus, formele de prezentare ajută la o administrare ușoara și permit eliberarea rapidă a substanțelor active în organism: capsule vegetale, capsule easy-to-swallow (ușor de înghițit), tablete easy-solv® (care se dizolvă în câteva minute de la înghițire).

 

7. Au preț/capsulă avantajos 

Un pret scazut al flaconului nu reprezintă garanția celui mai bun preț.

Produsele importate de Secom® au un preț avantajos având în vedere numărul ridicat de capsule dintr-un flacon, complexitatea formulelor și concentrațiile ridicate de substante active.

În acest fel se asigură și continuitatea tratamentului și implicit eficiența.

De foarte multe ori suntem induși în eroare și alegem pe baza unui preț mai mic, când de fapt plătim pentru un flacon cu pastile suficiente doar pentru 2 săptămâni.

 

 

8. Au forme de prezentare ușor de administrat și care permit eliberarea rapidă a substanțelor active în organism

   

    Varietatea ingredientelor, unicitatea și caracterul inovativ al acestora fac posibilă elaborarea unor scheme de tratament complementar pentru orice afecțiune, dar și pentru menținerea unui nivel optim de sănătate.

 

Avertismentproprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Naturissimo sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

 

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută