Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de Orez, 100 ml Mayam

Ulei de Orez, 100 ml Mayam

Uleiul de orez este un ulei antioxidant, regenerator şi penetrează foarte bine pielea, un complex antiage care aduce beneficii în special pielii mature, îmbătrânite sau devitalizate.

 

Detalii


9,96 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Acest produs nu are puncte de loialitate.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Uleiul de orez are o compoziţie interesantă, îmbină fitosterolii şi carotenoidele cu orizanolul şi acidul ferulic. Este un ulei antioxidant prin excepţie, regenerator şi penetrează foarte bine pielea.

Un ulei cu o compoziţie interesantă, îmbină fitosterolii şi carotenoidele cu orizanolul şi acidul ferulic. Este prin urmare un complex antiage care aduce beneficii în special pielii mature, îmbătrânite sau devitalizate.

Este un ulei antioxidant prin excepţie, regenerant şi penetrează foarte bine pielea.

Zona geografică de provenienţă: India

Metoda de obţinere: prin presare din învelişul bobului proaspăt de orez, urmat de rafinare pentru deceruire şi dezodorizare

Prezentare: lichid uleios clar, culoare gălbuie, miros uşor vegetal

Pe piele: absorbţie rapidă, senzaţie uscată, non-comedogenic*
*comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre, acnee la orice persoană. Aplicarea mai ales în stare pură unui ulei comedogen trebuie evitată de persoanele care au piele cu tendinţe acneice, dar se paote folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente

Specificaţii tehnice LOT 73636:

·         gravitate specifică: 0,916

·         indice de refracţie: 1,470

·         indice de saponificare: 193

·         valoare iodine: 96

·         valoare acid: 0,01

·         acid oleic: 42,70%

·         acid linoleic: 32,17%

·         acid palmitic: 18,45%

·         acid stearic: 2,06%

·         acid linolenic: 1,13%

·         acid arachidic: 0,84%

·         acid eicosenoic: 0,61%

Specificaţii tehnice LOT 73168:

·         gravitate specifică: 0,916

·         indice de refracţie: 1,471

·         indice de saponificare: 193

·         valoare iodine: 99

·         valoare acid: 0,07

·         acid oleic: 43,64%

·         acid linoleic: 33,19%

·         acid palmitic: 16,90%

·         acid stearic: 1,98%

·         acid linolenic: 1,25%

·         acid arachidic: 0,78%

·         acid eicosenoic: 0,58%

 

Alte elemente constitutive: doză mare de nesaponificabile (cca.4%), tocoferoli 3-400mg/kg, tocotrienoli, γ-oryzanol , acid ferulic, carotenoide (lycopene-interesant), fitosteroli, Q10

Proprietăţi - ulei de orez

·         antioxidant remarcabil (tocopherol, tocotrienol, oryzanol)

·         previne îmbătrânirea pielii, reduce uşor petele de vârstă (acid ferulic)

·         anticearcăn

·         circulator, activează microcirculaţia

·         restructurant

·         protejează împotriva agresiunilor de mediu (poluare, raze UV)

·         antiîmbătrânire, antiradicalar

bun penetrant, nu lasă senzaţie grasă pe piele

Recomandări în cosmetică

·         potrivit pentru orice tip de ten

·         ten matur

·         ten devitalizat, îmbătrânit

·         ten asfixic, tern

·         ten afectat de roşeaţă, cuperoză

·         piele iritată

·         contur de ochi

·         cearcăne, ochi umflaţi

In Cosmetica:

o    aplicat ca atare pe pielea proaspăt igienizată şi încă uşor umedă

o    în amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esenţiale sau diverse extracte în funcţie de necesităţile pielii

o    pentru formularea cremelor fluide sau a serumurilor pentru contur de ochi

o    ca ingredient în cremele antiage

o    ca ingredient în cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur, tern

o    ca ingredient în loţiuni şi creme de corp

o    ca ingredient în creme pentru pielea iritată, fragilă

o    pentru formularea cremelor anticuperozice

 

Păstrare:

o    fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă:

o    uz cosmetic

 Cantitate: 100 ml

Producator : Mayam

Informaţiile şi sugestiile prezentate pe acest site sunt puse la dispoziţie cu scop informativ şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Dacă aveţi o condiţie care necesită tratament medical, vă rugăm să vă adresaţi unui medic.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută