Categorii

Newsletter

Caută

Pudră de orez bio, micronizat, 10 gr

Pudră de orez bio, micronizat, 10 gr

Pudra de orez este extrem de apreciata pentru calitatile sale cosmetice, este un bun suport al compozitiilor cosmetice pudroase, catifelant si matifiant. 

Detalii


5,87 lei

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Acest produs nu are puncte de loialitate.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

Pudra de orez este extrem de apreciata pentru calitatile sale cosmetice, este un bun suport al compozitiilor cosmetice pudroase, catifelant si matifiant. 

Pudra micronizată de orez este folosită ca atare, ca bază sau ca ingredient cosmetic, apreciată pentru capacitatea de a îmbunătăţi textura compozițiilor, ca agent absorbant de sebum și umezeală, şi ca agent matifiant.

Pudra de orez a fost utilizată de gheișe pentru albirea și matifierea pielii dar și pentru mascarea imperfecțiunilor tenului. Pudra micronizată de orez este o pudră foarte fină obținută din bobul de orez integral decorticat, ce diferă de făina de orez de uz alimentar care este doar măcinată, are granulație mai mare și este abrazivă pentru piele.

Ingrediente: oryza sativa starch***
*** Produs conform cu standardele organice, certificat la furnizor.

Suport vegetal pentru produsele cosmetice pudroase, apreciat pentru capacitatea de a imbunatati textura pudrelor, ca absorbant si matifiant.

Este un ingredient de umplere (filler) ideal pentru cresterea volumului pudrelor.

Pulberea este usoara, mata. Absoarbe sebumul si umezeala.

Faciliteaza distribuirea pe piele a compozitiilor pudroase, compozitia devine matasoasa si mai aerata.

COMPOZITIE: amidonul micronizat obtinut din orez organic. Se livreaza in punguta PP.
A nu se confunda cu faina de orez!

ECHIVALENTE VOLUMETRICE:
PP5 = 5,7 gr
PP2 = 2,2 gr
TAD = 1,3 gr
DASH = 0,55 gr

Proprietati
- matifiant
- absorbant
- suport pentru compozitii pudroase
- dedurizant
- confera atingere matasoasa

Recomandari
- compozitii de machiaj tip pudra sau compacte
- deodorante
- este un agent de ingosare si texturant pentru compozitii apoase
- compozitii lichide groase: creme, geluri
- pudre parfumante
- sampon uscat

Utilizare cosmetica
- se poate utiliza aplicat pur pe piele
- prin amestecare se disperseaza perfect in mediile apoase
- dozare intr-o crema sau lotiune: 1 - 20%
- dozaj in functie de reteta pentru un melanj de pudre libere sau compacte
- 5 - 95% pentru pudre, blush, fard, deodorant, pudre parfumante

Pastrare:
- in recipient inchis etans, ferita de lumina si umiditate

Date de siguranta:
- a nu se inhala
- a se evita contactul cu ochii
- uz extern!

Prezentare: 10 gr

Producator: Mayam

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

 

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută