Categorii

Caută

Acerola pulbere raw bio 100gr

Acerola pulbere raw bio 100gr

Acerola este un fruct deosebit de bogat in Vitamina C, ideal pentru sustinerea sistemului imunitar.Il puteti adauga in apa, in smoothies, sau in sucurile preferate presate la rece.

 

Detalii


67,50 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 6 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 6 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 1,50 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

   Fructul comestibil cunoaște un larg consum, în special în regiunea nativă a speciei. Acerola este cultivat întretimp și în alte părți ale lumii, datorită faptului că este unul din fructele cu cel mai ridicat conținut de vitamina C. În comparație, 100 g de portocale conțin 50 mg vitamina C, aceeași cantitate de acerola conține însă de la 1500 la 5000 mg.

 Fructul de acerola mai conține și alte substanțe, cum ar fi provitamina A (comparabil cu morcovul), magneziu, niacin,acid pantotenic, potasiu, vitamina B1 și B2. Conținutul de vitamine al acerolei este cel mai ridicat înainte de maturitate. Din această cauză, fructul se recoltează necopt.

Fructul de acerola se consumă de obicei proaspăt. Dar poate fi utilizat și la prepararea de gemuri, jeleuri și sucuri.

Actiuni terapeutice:

Fortifica imunitatea, poseda actiune antioxidanta.

Se recomanda in surmenaj, convalescente, in perioada graviditatii, lactatiei, pentru profilaxia si tratamentul maladiilor provocate de virusi, afectiuni cardiovasculare si oncologice, in tratamentul disfunctiilor sistemelor de reproducere masculine si feminine

Ingrediente: 100% acerola* pulbere

*din agricultura ecologica

Valori nutritionale per 100g:

Energie: 417kcal
Carbohidrati: 83g
Vitamina C: 4722mg

Tara de origine: Brazilia

Produs certificat ecologic

Cantitate: 100g

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Naturissimo sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută