Categorii

Newsletter

Caută

Ceara de albine purificata Mayam

Ceara de albine purificata Mayam

Ingredient universal pentru prepararea unguentelor si a cremelor protectoare. 

Confera consistenta si stabilitate. Apreciat pentru faptul ca nu influenteaza culoarea compozitiilor.

Detalii

Preț redus!
5,74 lei

6,38 lei

(preţ redus cu 10 %)


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Acest produs nu are puncte de loialitate.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

 Ingredient universal pentru prepararea unguentelor si a cremelor protectoare. 

Confera consistenta si stabilitate. Apreciat pentru faptul ca nu influenteaza culoarea compozitiilor.

Ingrediente: cera alba
Ceara provine din secretia albinelor pentru construirea stupilor si contine inclusiv elemente prelevate din plantele vizitate de albine.
Este un ingredient natural folosit din vechime in produsele cosmetice, medicinale si pentru prepararea lumanarilor. Fiind un ingredient care confera pielii suplete si catifelare, a fost apreciata din cele mai vechi timpuri pentru actiunea restructuranta si elasticizanta. Are efect calmant si ajuta pielea sa retina umezeala. Are rol de bariera de protectie formand un strat fin pe piele.

Ceara de albine contine o serie de principii care raman active chiar si dupa prelucrarea termica.
Confera unei compozitii cosmetice consistenta, stabilitate si textura compatibila cu pielea.
In special ceara de albine purificata care prin filtrare si tratare termica devine alba si cu un miros mai putin pregnant fata de varianta galbena, da libertate la crearea compozitiilor fara influenta asupra culorii sau parfumului rezultat. Ideal prin urmare pentru crearea de creme, unguente, balsamuri cu textura frumoasa, rujuri si alte cosmetice decorative.
Prezentare: pastile albe translucide ceroase, cu un usor miros de miere
Livrat in punguta PE

Caracteristici tehnice:
- punct de topire 62

- valoare acid 20 mg KOH/g
- valoare saponificare 92 mg KOH/g
- valoare esteri 72 mg KOH/g

Proprietati:
- ingredient de ingrosare pentru compozitii
- potentator de vascozitate
- filmogen
- agent durizant pentru stickuri
- agent texturant pentru unguente si creme
- stabilizant al emulsiilor
- baza pentru lumanari
- intaritor pentru sapunuri
- co-emulsifiant

Recomandari:

- unguente si creme consistente
- balsamuri de buze si rujuri
- stickuri deodorante
- creme protectoare
- coldcreme
- unguente filmogene
- lumanari din ceara naturala
- sapunuri M&P si CP

Insolubil in apa, solubil in ulei


Utilizare cosmetica
- inclus ca ingredient in compozitii cosmetice de ingrijire: creme, lotiuni, creme de protectie, incalzit pe baie de abur adaugat la faza uleioasa, concentratia uzuala 1 - 5%
- in unguente, balsamuri, creme anhidre 1-10% prin incalzire
- inclus ca ingredient in produse de machiaj: rujuri, rimel, balsam de buze, gloss de buze, 2-10%
- inclus ca ingredient in prepararea de stickuri deodorante in concentratie de 5-10%
- pentru formularea de unguente solide din uleiuri vegetale lichide
- ca si co-emulsifiant alaturi de un emulsifiant pentru realizarea emulsiilor, 1-3%. Nu recomandam ceara de albine pentru emulsificare fara ajutorul unui alt emulsifiant
- combinat cu alte ceruri (candelilla, carnauba) pentru formularea stickurilor si rujurilor

Pastrare:
- la racoare, ferit de umezeala si lumina directa

Date de siguranta:
- a nu se folosi de persoanele sensibile la produse apicole
- uz extern!

Cantitate: 25gr

Producator: Mayam

Disclaimer: Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţimedicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută