Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de Neem - 50 ml Herbavit

Ulei de Neem  - 50 ml Herbavit

50ml

ULEI ESENTIAL DE NEEM (Azadirachta indica, fam. Meliaceae ) - ulei obţinut prin presare la rece din fructe şi seminţe. Este hidrosolubil, putând fi amestecat foarte bine cu apă sau în soluţii apoase.

Detalii


15,25 lei


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 1 punct poate fi schimbat intr-un voucher de 0,25 lei.


30 alte produse din aceeaşi categorie:

50ml

Antibacterian, antiviral, puternic antifungic, antiseptic, antiparazitar, regenerarant, calmant, emoilent, restaurează elasticitatea pielii, insectifug general, ierbicid şi insecticid pentru uz casnic, veterinar şi forestier.

Descriere:

ULEI ESENTIAL DE NEEM (Azadirachta indica, fam. Meliaceae ) - ulei obţinut prin presare la rece din fructe şi seminţe. Este hidrosolubil, putând fi amestecat foarte bine cu apă sau în soluţii apoase.

Compozitie:

Ulei volatil de neeem obţinut prin presare la rece din fructe şi seminţe.

Indicatii:

Antibacterian (eficacitate testată ÎN VITRO contra Pseudomonas aeruginosa, Staphilococcus aureus, Escherichia coli, Proteus spp, Klebsiella, etc.) antiviral, puternic antifungic, antiseptic, antiparazitar, regenerarant, calmant, emoilent, restaurează elasticitatea pielii, insectifug general demonstrat pentru peşte 400 de specii de insecte, ierbicid şi insecticid pentru uz casnic, veterinar şi forestier. Nu este toxic pentru speciile cu sânge cald!
Este util ca adjunavt în caz de:
- infecţii cutanate bacteriene, fungice 
- afecţiuni dermatologice: acnee, eczeme, furunculoze, psoriazis, herpes, scabie
- arsuri (inclusiv a celor provocate de soare)
- răni diverse, negi, erupţii cutanate
- piele infectată 
- afecţiuni reumatismale
- căderea părului, mătreaţă 
- piele uscată, crăpată sau deteriorată
- eliminarea paraziţilor intestinali
- infecţii intestinale (enterite, diaree, dizenterie)
- malarie.

CA INSECTIFUG: câteva picături într-o loţiune sau ulei repelent pentru a descuraja insectele 
PENTRU ANIMALE de CASĂ: ca unguent în procent de cca. 25% sau inclus în şampon 5-10%. Nu este toxic chiar dacă animalul îşi linge blană sau pielea.


CA PESTICID: 1 litru de apă caldă, o lingură de săpun lichid (poate fi preparat din fulgi de săpun neutru sau de menaj), 10 ml ulei de neem .
Se pulverizează pe frunzele şi trunchiul plantelor şi pe sol o dată pe săptămână. Dacă plouă, se repetă operaţiunea. Soluţia este pentru prevenţie. Nu ucide instantaneu insectele deja stabilite pe plante, dar va respinge depunerea altora. Neemul previne dezvoltarea larvelor, respinge afidele, acarienii şi diverşi gândaci. Nu afectează fluturii, buburuzele sau albinele.

Contraindicatii:

Precauţii: Pentru cine nu suportă mirosul, acesta va trebui combinat cu alte uleiuri vegetale şi/sau uleiuri esenţiale de citrice sau mentă.
Atenţie, a nu se depăşi doza zilnică!

Administrare:

- intern: 1-2 picături de 3 ori/zi, într-o linguriţă cu miere sau de ulei gras (măsline, floarea-soarelui)
- extern: se foloseşte ca adaos în diverse produse cosmetice sau medicinale, după caz, în proporţie de 5-20%. Se poate utiliza şi pur, aplicat local pe piele, pentru cine tolerează mirosul.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută